Tai Chi

Elke zaterdag van 9:00 tot 10:30 uur

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer waarbij je door ronde, vloeiende en harmonieuze bewegingen je lichaam ontwikkelt naar een hoger niveau van gezondheid.

Oude meesters noemden Tai Chi ook de methode voor een gezond, lang en gelukkig leven. Want door de intensieve en nauwkeurige bewegingstechnieken leer je heel bewust om te gaan met je lichaam, geest en ziel. Tijdens het meer meditatieve training ligt de nadruk op energieontwikkeling, zodat je je eigen krachten leert te nuttigen. Door de concentratie op de oefeningen kom je tot rust en versterk je tegelijk je mentale veerkracht.

Tai Chi is zeker iets voor jou als je niet alleen jouw gezondheid wilt verbeteren maar ook jouw stress wilt reduceren en meer zelfvertrouwen op wilt bouwen. Want Tai Chi maakt je sterk en heeft een centrerende werking. Tai Chi is voortgekomen uit een 8000 jaar oude taoïstische leer die zich door de eeuwen heen bewezen heeft. Het is gebaseerd op de oosterse leer van yin en yang, van meridianen en drukpunten. Wil je met beide benen stevig op de grond staan, is Tai Chi de beste oefening voor jou.

Wij zijn heel trots op onze samenwerkingspartner Lilly. Lilly heeft haar hele Tai Chi master opleiding in China bij grootmeester Chifu voltooit en geeft nu met veel passie en voldoening Tai Chi lessen in Nederland. Wees van harte welkom voor een proefles om te voelen wat Tai Chi voor jou kan betekenen.

Datum: Elke zaterdag van 9:00 tot 10:30 uur
Kosten: € 9,50 per sessie, proefles mogelijk

Organisator
Lilly