categorieën

Datum

19 mrt 2020

Tijd

7:30 pm - 10:15 pm

Kosten

€ 20,00 ; € 3,00 vroegboekkorting bij aanmelden t/m 22-02

Biologika lezing

Leer 180 graden anders kijken naar ziekte en gezondheid!                                                19:30 uur tot 22:15 uur 

Een bijzondere inspiratielezing over de 5 biologische natuurwetten die voor het eerst in de geschiedenis onthullen HOE en WAAROM wij ziek worden. De wetmatige, logische verklaring van ziekte, kanker en pijn. Hier wil je bij zijn!

Tijdens deze Biologika inspiratielezing krijg je een korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten – de basis van deze nieuwe paradigma – en vele praktijkvoorbeelden om een eerste feeling te krijgen met hoe de biologische natuurwetten werken, oftewel waarom wij ziek worden. Je zult versteld staan hoe banaal eenvoudig en logisch ziektes ontstaan en vooral waarom ze ontstaan. Na deze paar uren zul je in staat zijn om vervolgens bij jezelf en je geliefden te checken hoe het werkt. Na deze inspiratieavond is gezondheid geen geheim meer! Deze bijzondere ontdekking zal je leven voor goed positief veranderen.

Enikö Papp is een expert op het gebied van de 5 biologische natuurwetten. Tijdens de avond is er gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *