categorieën

Datum

30 mrt 2020

Tijd

9:00 am - 5:00 pm

Kosten

€ 395,- voor twee dagen

Het belichamen van systemisch werk

Helaas is deze masterclass volgeboekt! Als je op een wachtlijst gezet wilt worden voor een vervolgdatum kun je contact opnemen met : Eddie Siebers, arbeids- en organisatiepsycholoog info@altura-hrm.nl 06-55687165. 

Masterclass     ‘Het belichamen van systemisch werk’   30 en 31 maart 2020 van 9:00 tot 17:00 uur
gegeven door Wibe Veenbaas
Wat leer je: tijdens de 2-daagse masterclass neemt Wibe ons mee op het snijvlak van lichaams- en systemisch werk. We gaan de diepte in op het gebied van opstellingen en staan stil bij hoe je het systemisch veld kunt openen.
 Daar waar de grond gebroken is, zoek je naar diepere grond.
De kunst en kunde van de ambachtsman en -vrouw
Belichamen als conditie in het begeleidingswerk
Je kunt een veilige leerruimte bieden als je bewustzijn hebt ontwikkeld op je eigen bewegingen. In het waarnemen van je bewegingen in contact met de ander wordt het lijf een diagnostisch instrument. Deze bewegingen zijn een weerslag van ervaringen in je overlevingssysteem en zijn voortdurend zichtbaar en voelbaar in het lijf. Om voor te kunnen gaan in de beweging vraagt van jou als begeleider dat je dat wat zich in jou aandient volledig kunt belichamen. Dit opent een ruimte die de ander uitnodigt zijn eigen bewegingen ten volle en zonder oordeel te onderzoeken.
Wibe Veenbaas heeft de afgelopen 10 jaar taal gezocht met als doel transities, kleine en grote, in ons ambacht leerbaar en overdraagbaar te maken. Hij werkt twee dagen met ons rondom de existentiële dimensie. Hij reikt je daarbij een instrumentarium aan en leert je ook hoe je je daarin zelf als instrument kunt leren gebruiken. Wibe is goed in staat om mensen te volgen in wat zij oproepen en van daaruit leerprocessen op te laten lichten die je in je instrument-zijn nodig hebt. Hij zal zijn inzichten, ervaringen en leerconcepten met ons in de ontmoeting brengen precies daar, waar in de ontmoeting de existentiële dimensie van het mens-zijn zich opent.
Bewegingsleren
Wibe vertrekt vanuit zijn inzichten over bewegingsleren; hoe de ontmoeting zelf, de fundering van ons werk is. Hij deelt met ons de vruchten van zijn reizen door de nacht en neemt ons mee op een reis langs leer- en werkprincipes in het instrument-zijn:
Je bent van harte welkom om je ervaringen in te brengen en je te laten inspireren.
Doelgroep: mensen die een opleiding hebben afgerond in systemisch werk en bereid zijn om een verdieping te maken via het inbrengen van eigen vragen. Daarnaast zijn psychologen, therapeuten, coaches, trainers, leiders die met groepen en/of individuen op identiteitsniveau werken en bereid zijn zichzelf in te zetten als middel tot leren uitgenodigd om deel te nemen. Aantal deelnemers maximaal 18.
Locatie: Zentire, Americaanseweg 107, 5964 PA te Meterik.
Investering: €395,- (voor beide dagen, tussendoortjes, lunch, koffie/ thee, btw-vrij,). Te voldoen binnen 14 dagen na aanmelding aangezien we een plaats voor je gereserveerd houden.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *