categorieën

Datum

22 jun 2022

Tijd

7:30 pm - 10:15 pm

Kosten

17,50 € lezing, 5,00 € contant bij entree voor koffie en thee

Ronald Bernard – Wij zijn de verandering

Vanwege het enorme animo en lange wachtlijsten mogen wij Ronald voor de tweede keer een podium bieden hier bij ons in Zentire. Op woensdag 22 juni ben je van harte welkom om te komen luisteren naar zijn ontzettend boeiend levensverhaal, maar vooral naar de oplossing die hij ons aan gaat rijken voor het bouwen van een nieuwe aarde. Want zoals de titel van zijn lezing al laat zien: Wij zijn de verandering! 

Hier alvast een link naar een van zijn prachtige initiatieven: https://unitedpeople-foundation.org/ura-nl 

Ronald heeft als ondernemer een stevige achtergrond in de financiële wereld. Hij diende de oude machten met vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Na een bijna-doodervaring (BDE) veranderde zijn leven compleet. In 2017 begon hij zijn levensverhaal te vertellen en dat ging viraal. Inmiddels hebben meer dan 135 miljoen mensen van zijn (soms) schokkende levensverhaal gehoord. Het heeft menig mens zijn leven veranderd.

In zijn nieuwe leven is Ronald als sociaal maatschappelijk ondernemer de grondlegger van United People en menig ander project. Zijn kennis, kunde, inzichten en levenservaring zet hij nu in ten dienste van de mensheid en het leven zelf om tot een wereld te komen van vrede, welvaart en welbevinden. Daarin staat centraal een ‘Goed beheer van Al het Leven’. Vooral voor de kinderen, want zij zijn de toekomst.

In de lezing ‘Wij zijn de verandering’ geeft Ronald Bernard (United People Foundation) zichten over onze innerlijke wereld en oude illusionaire wereld om ons heen. De oude machten die ons vanaf ons ontstaan manipuleren komen ook aan bod. En je wordt gewezen op je vrije wil, hetgeen kan leiden tot een ware bevrijding en welvaart voor een ieder die het wenst. Weet jij werkelijk wie je bent als mens? Er is een kans dat je leven na deze lezing gaat veranderen.

Café Weltschmerz: interview met Ronald Bernard en Erik Boomsma

Trailer: Erik Boomsma in gesprek met Ronald Bernard   

Erik Boomsma in gesprek met Ronald Bernard – Café Weltschmerz (cafeweltschmerz.nl)

Programma:

Datum lezing: woensdagavond 20 april 2022.

De zaal is open vanaf: 19:00u.

Lezing: van 19:30u tot 22:15u inclusief 20m pauze.

Vragen stellen: van 21:45u tot 22:15u.

Informatie voor deelname aan lezing:

Er zijn maximaal 80 plaatsen beschikbaar. Wees er wederom snel bij.

Entreeprijs: € 17,50 per persoon via de link

https://delezing.nl/product/ronald-bernard-wij-zijn-de-verandering-22-juni/ 

Bij toegang tot de zaal, wil je gepast € 5,= afdragen voor de locatie en koffie, thee, water,  geschonken bij binnenkomst en tijdens de pauze.

Meer info: Desiré Blok +31(0) 622 686 750