categorieën

Datum

26 jun 2022

Tijd

2:00 pm - 5:00 pm

Hoe vind je jouw eigen heilige graal?

HOE VIND JE JOUW EIGEN HEILIGE GRAAL IN DEZE TIJD in eenvoudige taal?

Onze gastspreker is Leon van den Elsen van o.a. zelfwerkzaamheid.com . Kijk gerust voor meer informatie over Leon op  https://zelfwerkzaamheid.com/over/ 

Veel mensen zoeken de waarheid buiten zichzelf, terwijl ze die daar niet gaan vinden. De enige echte waarheid ligt in jouzelf en je dient die lamp zelf te ontsteken en feller te laten branden.

Heb je ooit iets gehoord over:

  • de heilige graal?

  • graankorrel die ligt in je hart?

  • de werkelijke betekenis van Sprookjes?

  • dat verlangens je naar buiten trekken?

Er is veel bekend over spirituele leraren zoals bijvoorbeeld Jezus, Boedha, de katharen, Rozenkruizers en nog veel meer. Dat is heel inspirerend, maar hoe breng je dit nu in de praktijk en waar begin je?

Tijdens deze lezing neemt Leon je mee op reis en deelt hij zijn ervaringen van de afgelopen jaren:

“Ruim 3 jaar geleden had ik een hevige uitval en lag op mijn neus. Ik zag het leven ook niet meer zitten en het was een diep dal, maar door dit dal kon ik heel goed ervaren dat er hogere krachten werkzaam zijn, want ik ben letterlijk op mijn schouder getikt.

Ik ga je dus op een interactieve manier met praktische voorbeelden uitleggen wat ik persoonlijk heb ervaren om mijn eigen graankorrel te ontdekken. Hiervoor schrijf ik al ruim 3 jaar en heb ik ook hele bijzondere foto’s gemaakt die mijn verhaal onderbouwen. Dit is dus net als wijn die nu gerijpt is. Ik voel ook dat ik dit nu aan de mensen dien te vertellen die hier klaar voor zijn, zodat ze vooral aan zichzelf kunnen werken om nog zelfwerkzamer te worden.

Jij kunt dus na de lezing direct zelf aan de slag gaan om jouw zelfwerkzaamheid verder te activeren. Vooral uitleg en toepassingen in begrijpbare taal. Dagelijks word ook jij door het universum geholpen, echter zijn we verleerd om goed te kijken. Uiteindelijk gaat je hartbewustzijn verder groeien en luister je naar je innerlijke stem. De energie op de aarde is namelijk veranderd en het oude denken (hoofd) is voorbij en we groeien nu naar het hartbewustzijn (eenheidsbewustzijn).”

Wanneer is deze lezing iets voor jou?

  • Als jij een zeer interactieve en dynamische lezing wilt ervaren.

  • Als jij ook voelt dat het anders dient te gaan, maar niet goed weet waar te beginnen.

  • Als jij wilt weten hoe je nog meer kunt vertrouwen op jouw eigen innerlijke stem?

  • Hoe je anders kunt leren waarnemen?

  • Als jij je eigen graankorrel in jouw hart wilt laten groeien/ontkiemen?

Introductiefilm lezing: https://youtu.be/Q7wotwy81Wc

Investering:  €15,-

Aanmelden via info@zentire.nl

Graag tot zondag 26 juni