Zentire

locaties

Zentire
Horst aan de Maas
categorieën

Datum

21 aug 2022

Tijd

Cursus van meerdere dagen
8:00 am - 8:00 am

Kosten

€ 575,00 €

Salsa Zing Vakantie Week

“EL CORO” Salsa Koor week met Leticia Bal  voor de 3de keer in Zentire

van 21 t/m 27 augustus te Meterik Limburg

basisprijs € 575,00 incl. ontbijt, lunch & diner

Hou je van zingen en van latin/salsamuziek en wil je graag een week intensief SALSA zingen op een ludieke locatie in Limburg ? Geef je dan op voor deze compleet verzorgde workshop georganiseerd door CultinationaL i.s.m. Leticia Bal.     

Leticia Bal is al meer dan 35 jaar actief op de podia in Nederland en ver daarbuiten. Na haar opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij Latin Percussie en Latin Piano studeerde, doceerde zij jarenlang aan de Muziekschool Amsterdam, waar haar 6 latin ensembles, waaronder EL CORO, regelmatig in de prijzen vielen bij muziek-concoursen. Daarnaast is Leticia sinds 1996 bandleider, percussionist, coro zangeres en arrangeur van haar eigen salsa orkest LETICIA Y SU RUMBADAMA. Daarnaast leidt zij sinds 2014, EL CORO een wekelijks terugkerend salsa feestje in Amsterdam.

Deze week zing je met zo’n 10 tot 12 mensen  de mooiste meerstemmige arrangementen uit het repertoire van o.a. Celia Cruz, Benny Moré, Oscar de Leon, El Gran Combo en andere salsa grootheden. Alles in het Spaans. Leticia beheerst de Spaanse taal, corrigeert uitspraak en vertaalt waar nodig. Ontvangst is zondag na 16.00 uur en na het eten beginnen we ’s avonds ter kennismaking direct met zingen. De volgende 5 dagen storten we ons intensief op het salsa zingen en salsa swingen. Voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch en diner wordt intussen gezorgd. In de late namiddag, na de repetities, en ’s avonds is er alle tijd voor gezelligheid of voor persoonlijke zanginstructie. Op vrijdagavond sluiten we af met een optreden in het plaatselijke café.

Verblijf € 575, is inclusief ontbijt, lunch & diner, op basis van kamperen met eigen tent op het terrein. De Prijs is excl. vervoer, maar bij voldoende interesse kan carpool worden geregeld.  Reserveren van een tweepersoonskamer of privékamer is mogelijk op basis van € 35,- pp per nacht

De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen tussen de bedrijven door.

Doe je mee? Of wil je eerst meer info? Voor inhoudelijke info mail: info@rumbadama.nl, 

Graag met telefoonnummer en in het kort je muzikale – en eventuele zang-ervaring. Noten lezen is geen must maar wel handig. Affiniteit met latin muziek en een redelijke ritmiek is wel nodig. Na ontvangst van je email neemt Leticia contact met je op en in overleg kan er besloten worden tot een kleine auditie.

We houden ons aan de geldende coronaregels

Voor organisatorische info mail: cultinational@gmail.com