categorieën

Datum

01 okt 2023

Tijd

14:30 - 17:00

Kosten

€ 20,- incl. koffie, thee en kleine gezonde versnapering

“De Karmadrager” Bevrijding van seksueel geweld door de eeuwen heen – een lezing met Leonie Linssen

Op zondagmiddag 23 april 2023 geeft schrijfster en traumacoach Leonie Linssen een lezing over haar boek De Karmadrager. Haar spirituele helende reis duurde dertien jaar. In haar boek beschrijft ze hoe en welke nieuwe helingstechnieken zijn van haar spirituele gidsen mocht ontvangen, waarmee ze je bij de lezing kennis zal laten maken. 

Biografie over reïncarnatie en heling van seksueel geweld van Leonie Linssen

Kun je Auschwitz overleven? Maria neemt het zich voor als ze als jonge, Nederlandse elite vrouw vanuit het verzet aangehouden wordt en naar het kamp wordt gebracht. Ze verleidt de SS-er die haar oppakt en krijgt een relatie met hem. Het seksuele geweld en de spelletjes die de SS-ers spelen zijn mensonterend.

Na tien jaar regressies, reconstrueert Leonie Linssen haar vorig leven als Maria en beschrijft ze dat wat eerder niet beschreven kon worden. Het verwerken van dit traumatische vorig leven, brengt een geschenk met zich mee: van haar spirituele gidsen ontvangt zij nieuwe methodieken voor de cliënten in haar coachpraktijk, die net als zij, worstelen met karmische verstrikkingen in de liefde.

Haar reis naar Auschwitz in 2019 blijkt van grote waarde te zijn voor het verwerkingsproces. Het uitbrengen van dit boek is voor Leonie de ultieme bevrijding.

De Karmadrager is een aanrader voor iedereen die dieper wil gaan en de wereld en zichzelf beter wil begrijpen, laat deze kans niet aan je voorbij gaan.  – Roy Martina – Holistisch arts en auteur.
Duidelijk geschreven en prettig leesbaar. Interessant voor wie meer wil lezen over karma en de rollen die we als ziel kunnen aannemen in dít en in een vorig leven. Leonie stelt zich in dit indrukwekkende boek kwetsbaar op en laat o.a. zien hoe ‘FEER’ (fysieke, emotionele, energetische reconstructie) werkt. – Marianne Notschaele – reïncarnatie therapeut en auteur.
De karmadrager pakt je vanaf het eerste moment dat je het boek in handen hebt. Door de realistische, soms wat rauw aanvoelende schrijfstijl, voelt het ècht. – Rob Overgaauw – filmmaker.

Wil je meer weten over Leonie, kijk hier: https://veranderjewereld.nl/

Praktische informatie 

Tijd: Zondag 23 april van 14:30 uur tot 17:00 uur, inloop vanaf 14:00 uur

Jouw bijdrage: 20,- € incl. koffie, thee en gezonde versnapering

Graag aanmelden via info@zentire.nl, je ontvangt van ons een bevestiging

Na afloop kunt u het boek van Leonie kopen en/of laten signeren en is er gelegenheid voor een informeel praatje.

Wees van harte welkom, Leonie en Britta van Zentire