categorieën

Datum

01 sep 2023

Tijd

13:30 - 16:30

Kosten

45 € incl. koffie, thee en iets lekkers

Divine Presence

Divine Presence – Deze middag wordt gehost door Renske Kessler en Fanny van der Horst.

In deze middag gaan we samen afstemmen op het veld van wit licht & oneindig potentieel en Divine Presence.

Volledige vrijheid nemen voor je levenscreaties: hoe doen we dat in een wereld vol uitdagingen? Wat is waarachtig aanwezig zijn in alles wat er is in werk, gezin en andere omstandigheden en daarin een zuiver veld van wit licht in stand houden voor ons zelf en onze eigen zielscreaties?

We verkennen hoe we de ruis op de lijn kunnen aanzien voor wat het is, zonder dat we ons erdoor laten beperken. Creëren met en ondanks alles! Alles wat er in het veld en in je leven aanwezig is, draagt namelijk licht en medicijn in zich. Het kan je maken of breken, dienen of beperken.

We werken met hogere frequentievelden, hartenergie, Sacred Space, lichttaal, klank en creatieve expressie. Je kunt deze middag ingaan met je eigen vraag of intentie voor de hoogst haalbare uitkomst.

Datum: vrijdag 1 september 13.30-16.30.

Bijdrage: €45

Inschrijven via: renske.kessler@gmail.com

Geef graag direct je 06 door, dan krijg je een tikkie om je bijdrage te voldoen en je inschrijving te bevestigen.

Over Renske:

Van jongs af aan heb ik me verbonden en gedragen geweten van dit licht in mij. Het heeft helder in mij geschenen, helder in mijn zien, helder in mijn weten. Ik noem mijzelf een wijze vrouwe, een oudere, een crone. Ik mag nu van uit een diepe kalmte oogsten en uitdelen.

Op deze middag wil ik, samen met Fanny, mensen samenbrengen op een bijeenkomst die heilig en betekenisvol is. Vanuit het licht dat stroomt en wervelt, dat vreugdevol en Lichtvoetig in ons allen beweegt. Vier jezelf! Gegroet vreugdevolle, sprankelend mens en wees welkom. Een deel van mijn werk staat op deze website: https://autismecoach-zesdezon.nl/

Over Fanny:

Ik ben net als Renske al dertig plus jaar bezig met lichtwerk en ontwikkeling. Zowel voor mezelf, als als Lichtkracht & ascensiecoach. In mijn Secret Garden in Lottum ontvang ik mensen die hun licht volledig willen belichamen en naar het volgende lichtlevel willen doorgroeien.

Ik werk o.a met het veld van wit licht en de Divine Feminine Presence. Verder ben ik gatekeeper, gridwerker, lichttaler en verbonden met de draken en hun kracht. Ik schreef er twee boeken over met begeleidende afstemmingsmeditaties en ik heb een webshop in high vibe kristallen (draken)schedels. https://fannyvanderhorst.nl