categorieën

Datum

15 okt 2022

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

195,00 € voor twee dagen incl. lunch

‘Energie en je persoonlijk trillingsveld’

Cursus ‘Energie en je persoonlijk trillingsveld’
“Alles wat je ziet, hoort, voelt en ervaart in je buitenwereld heeft geen betekenis, tot JIJ er een betekenis aan geeft”.
Alles bestaat uit energie. Ieder mens heeft zijn eigen energie, zijn eigen trillingsveld. Deze trillingen zenden we uit naar de buitenwereld. Je hebt lage trillingen, bijvoorbeeld boosheid en negativiteit, en hoge trillingen, zoals vreugde en vertrouwen. En JIJ hebt invloed op deze trillingen. Zij bepalen je uitstraling en je welbevinden. Dus: Je creëert wat je vibreert.
Wij, Jose en Sjannie, hebben door voortdurende scholing en levenservaringen geleerd hoe je om kunt gaan met je eigen energie en de energie om je heen. Samen willen we anderen op de hoogte brengen van wat energie is, in hoeverre het je leven vormt en op welke manier je er invloed op hebt op alle niveaus in je leven: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Wij willen ons inzetten dit bewustzijn in mensen te laten groeien zodat ogenschijnlijke onmogelijke dingen mogelijk worden. We geloven dat ieder mens uniek is en beschikt over een enorm potentieel.
In deze cursus leer je over energie en trillingsfrequenties. We geven informatie over het thema en gaan praktisch aan de slag. Je leert frequenties van jezelf en je omgeving te herkennen en je leert er mee om te gaan. Na de cursus ben je in staat je eigen lage frequenties en de lage frequenties in je omgeving, van je partner, collega, kind, familielid, om te vormen naar een hogere trillingsfrequentie. Dit zal je leven positief veranderen; in de liefde voor jezelf, in je relatie, je gezin, je werk, je sociale netwerk. Je zult je binnenwereld en je buitenwereld anders gaan ervaren.
Wie zijn wij?
Wij zijn Jose Bouwmans en Sjannie Fransen. We werken al jaren samen en delen hetzelfde gedachtegoed. Namelijk dat alles energie is en dat JIJ invloed hebt op deze energie.
Ik ben Jose Bouwmans. Ik heb jaren gewerkt in de gehandicaptenzorg en met dementerenden. Sinds 2010 heb ik een holistische praktijk ‘Totally Touch’ in Deurne voor kinderen en volwassenen. Als energetisch therapeut werk vanuit een holistisch visie wat betekent dat alles met elkaar verbonden is. Waardoor mijn aanpak zich richt op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Ik ben Sjannie Fransen en heb jarenlang binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs gewerkt. Ik ben contextueel coach. Een hulpvraag bekijk ik vanuit de hele context en intergenerationeel, wat betekent dat problemen en levensvragen niet los staan van gebeurtenissen uit vorige generaties.
Samen hebben we lezingen, ouder- en kindercursussen gegeven met als hoofdthema HSP (Hoog Sensitief Persoon). Als team ‘Gespecialiseerde begeleiding’ hebben we gewerkt voor een externe zorgaanbieder met jongeren en volwassenen, zowel individueel als in groepen, gericht op persoonlijke ontwikkeling en gezinsproblematiek.  Sinds 2013 geven we balansavonden voor volwassenen.
_____________________________________________________________________
Praktische informatie:
Prijs:                           195 euro incl. lunch, koffie/thee/tussendoortjes
Data:                          zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022
Tijdstip:                      9.30 tot 17.00 uur
Locatie:                     Zentire, Americaanseweg 107, 5964 PA Meterik
Aanmelden t/m 30 september 2022 per mail: josebouwmans@hotmail.com of mobiel: 06-12122259