categorieën

Datum

13 okt 2022

Tijd

13:30 - 17:00

Familieopstelling

Familieopstellingen door Edith Camps

Op donderdagmiddag 15 oktober en vrijdagmiddag 2 december verzorgt Edith familieopstellingen

“Inzicht in het onzichtbare”
– Waarom doe je de dingen, zoals je doet?
– En voel je je, zoals je voelt?


Veel van ons gedrag, onze overtuigingen en patronen vinden hun oorsprong binnen de familie, waarin we geboren zijn. Uit liefde en loyaliteit nemen we niet alleen bekrachtigende, maar ook belemmerende levenspatronen over. Als volwassene leven we vaak nog steeds naar deze blauwdruk.

Een opstelling kan op een hele krachtige en bijzondere manier onbewuste patronen of dynamieken binnen je familie/organisatiesysteem zichtbaar maken. Die doorspelen in je huidige leven; in je gezin, je familie of op je werk. Het kan verheldering brengen bij thema’s zoals relaties, angst, rouw, schuld, een diep verdriet, keuzes maken, omgaan met autoriteit of opkomen voor jezelf.

Een opstelling laat zien hoe alles en iedereen met elkaar verbonden is. Het zichtbaar maken van de dynamiek binnen jouw systeem, geeft je de mogelijkheid om je los te maken van deze ‘verstrikking’. Waardoor er ruimte voor verandering ontstaat.

Een vraag inbrengen

Jouw vraag gaat over dingen waar je echt last van hebt in je leven. Een familieopstelling laat je verborgen verbanden zien binnen het systeem waar jij onderdeel van bent. De opgestelde representanten blijken in staat lichamelijk en emotioneel zuiver te kunnen voelen, wat zich afspeelt in de personen die ze representeren. Pas als verstrikkingen zichtbaar zijn, kun je je liefdevol losmaken van belemmerende patronen. Het zien en ervaren van jouw opstelling geeft je inzicht, rust en ruimte voor verandering.

Wil je graag jouw vraag inbrengen in een groep of een keer als representant deelnemen? Neem dan contact met me op, ook voor individuele opstellingen.

Jouw investering is afhankelijk van je positie in de opstelling:

Vraaginbrenger
€ 75,-

Representant
€ 25,-

Graag aanmelden bij Edith Camps, tel 06-80138836 of info@ont-moete-motion.nl.

Bij aanmelding ontvang je meer informatie.