categorieën

Next Occurrence

Datum

18 nov 2023

Tijd

13:00 - 17:00

Familieopstelling

Familieopstellingen door Edith Camps op 

zaterdag 18 november

en vrijdag 15 december 

Inzicht in het onzichtbare door systemisch te kijken en te werken. Veel van ons gedrag, onze overtuigingen en patronen vinden hun oorsprong binnen de familie, waarin we geboren zijn. Uit liefde en loyaliteit nemen we niet alleen bekrachtigende, maar ook belemmerende levenspatronen over. Als volwassene leven we vaak nog steeds naar deze blauwdruk. In een familieopstelling komen deze zaken aan het licht. Het brengt heel veel in beweging, waardoor jij jouw eigen plek weer kunt innemen.

Bij Zentire werken we met een besloten groep, en met maximaal twee vraagopstellingen. Vooraf aanmelding voor het opstellen van een vraag. Ook voor representanten reserveer ik graag een plek voor je, opdat deze groep veilig en besloten is. Begeleiding wordt verzorgd door Natascha Smits van JezellufZijn en Edith Camps van Ontmoet en Emotion.

Tijdsduur 13.30 – 17.00 uur; welkom vanaf 13.00 uur

Je investering vraagt moed en de bereidheid om op een dieper niveau naar jezelf te kijken;

€39,- voor representant en

€95,- voor het opstellen van een vraag. (3 x representant voor € 99,- is niet gebonden aan 1 persoon, voel je vrij met vriend(in), partner etc. Geldig tot 1 jaar na eerste deelname.)

Voel je vrij om te informeren, bij vragen of anderszins, 06-80138836 of mailen naar info@ont-moete-motion.nl