Britta Spreeuwenberg

organisator

Britta Spreeuwenberg
Telefoon
06 – 216 20 138
Email
info@zentire.nl
Zentire

locaties

Zentire
Horst aan de Maas
categorieën

Datum

11 mrt 2020

Tijd

1:00 pm - 4:30 pm

Kosten

€ 390,- voor 5 bijeenkomsten vol ontwerpinspiratie

Feng Shui Basis Cursus

Rommel in je huis is rommel in jouw hoofd! Nou, dit klinkt voor de meeste mensen wel bekend, toch? Maar wist je dat heel veel andere frustraties ook te maken kunnen hebben met de inrichting en de indeling van je huis, tuin of werkplek?
Komt je het volgende misschien zelfs bekend voor?
• Het kost me vaak moeite om me te concentreren;
• Ik slaap vaak niet goed en wens meer evenwicht in huis;
• Ik mis inspiratie en passie en wens een omgeving die me blij maakt;
• Mijn huis voelt niet echt optimaal, terwijl ik al van alles heb geprobeerd;
• Ik twijfel over de kleuren en materialen die ik het best zou kunnen gebruiken voor meer eenheid en harmonie;
• Ik verlang naar een rustplek in mijn huis, maar ik weet niet waar en hoe te doen;
• Ik wil opruimen maar het gaat me gewoon niet lukken;
• Ik zou graag van mijn huis een thuis willen maken wat voelt als een warm jasje en helemaal past bij mij ….
Sinds ongeveer 15 jaar help ik mensen met Feng Shui om van hun huis een thuis te maken, van hun werkplaats een inspiratiebron of van hun tuin een plek met bezieling. And I love it! Het is heerlijk om te zien hoe zich de levenskwaliteit van mensen verbetert na een Feng Shui consult. Mensen kunnen weer beter slapen, ontspannen of energie op tanken in hun eigen omgeving. Ze voelen zich gelukkiger en kunnen weer genieten van hun huis. Prachtig, toch!
Lijkt jou dat niet ook fantastisch? In deze cursus gaan wij samen aan de slag met de plattegrond van jouw huis. Je leert over Ying en Yang, de 5 elementen, hun 9 levensaspecten en hoe je deze in harmonie kunt krijgen in je eigen huis en in jezelf. We gaan aan de slag met kleur, materiaal, vormen en accessoires. Verder leer je over de wonderbaarlijke wereld van de spiegelwetten, “jouw huis als spiegel van jouw ziel”.   Als je deze wet in je voordeel weet te gebruiken, zal jouw leven nooit meer hetzelfde zijn. Dan zal je  alles kunnen creëren waar je hart na verlangt.
Kosten: € 390,- voor 5 bijeenkomsten vol ontwerpinspiratie – Incl. persoonlijk Nine Star Ki horoscoop, koffie, thee en elementen hapjes, wij beginnen in maart, vraag gerust naar meer informatie