categorieën

Datum

10 jun 2022

Tijd

7:00 pm - 10:15 pm

Frequentie Heling Avond

Frequentie Healing Avond

Op vrijdag 10 juni geven Dymph en Rob van “Selfcreation” een demonstratie over het nieuwe Schumann en Tesla energie Systeem ( Schumann 3D Platte ) bij ons in Zentire. Van 19 tot 22 uur kun je kennis komen maken met dit unieke systeem. Wij beginnen met een uitleg van ongeveer 45 min. Daarna mag je aan je eigen lijf komen ervaren wat een behandeling met jouw lichaam doet. 

De hele avond staat in het teken van healing met frequenties. Naast een persoonlijke sessie op de “Schumann Platte” ervaar je meer over hoe je zelf jouw eigen frequentie kunt verhogen, werken wij met helende muziek, met klank en geur, gaan we je verwennen met lekkere gezonde hapjes en is er ruimte voor verbinding met elkaar. Samengevat – een hele(-nde) avond vol verrassende momenten. 

Zelden zeggen we moeten….maar nu schrijven we het heel bewust: Ons nieuwste systeem heeft de wijsheid van Schumann gecombineerd met de energie wijsheid van Nikola Tesla. En dat is nog niet alles. Hierin zitten ook kristallen verwerkt robijn en saffier en als je de medicinale werking van deze kristallen weet dan wordt het je duidelijk waarom je dit moet hebben ervaren….

Nikola Tesla:  “Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie”.

De Schumann frequentie blijkt meer en meer “The missing piece voor zowel de psychische als de fysieke gezondheidszorg.” Gezond en vitaal worden of blijven, is best een opgave door ons drukke en stressvolle bestaan. Gelukkig is er de Schumann frequentie (7,83 Hertz); een wetenschappelijk onderbouwde frequentie die van levensbelang is.

Tijdens onze demonstratie kun je het effect van deze frequentie ervaren in een mentale en fysieke training van 6 minuten. Het brengt je terug in je natuurlijke ritme, werkt ontspannend en stress verlagend en kent geen negatieve bijwerkingen.

Het Schumann Energie System is een multifunctioneel, biodynamisch systeem dat toepasbaar is voor velerlei fysieke en emotionele klachten. Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, geordend en in het juiste ritme terug gebracht. Middels de Schumann resonantie (wetenschappelijk bewezen de perfecte frequentie voor elk levend wezen op aarde) harmoniseert het systeem en brengt jou fysiek en emotioneel terug naar jouw natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid.

Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitis worden tegengegaan en alle organen raken beter doorbloedt. Een holistisch werkend apparaat dat alle cellen in jouw lichaam helpt terug te brengen naar een gezonde staat. Een algeheel gevoel van welbevinden en toename van energie door het loslaten van dagelijkse stress impulsen.

Het Schumann 3D Systeem is geschikt om dagelijks thuis te gebruiken, of als therapie in te zetten door praktijkhouders. De navolgende klachten zijn uitstekend te behandelen:

Rugklachten, Pijn in nek en schouders, Hoofdpijn, Artrose Artritus, Reuma, Slapeloosheid, Burn out klachten, nervositeit, stress, Spijsverteringsmoeilijkheden, overgewicht, constipatie, darmproblemen, Osteoporose, Lymfoedeem, ADHD, Slijmbeursontsteking. De Schumann frequentie verhoogt je weerstand en activeert  je zelf genezend vermogen.

Voor meer informatie over Dymph en Rob en hun werkwijze ga naar  https://www.selfcreation.nl/schumann-frequentie/

Aub. van tevoren aanmelden via info@zentire.nl , wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt 

Kosten: 44,- € te voldoen contant op de avond zelf 

Graag tot dan

Hartelijke groeten Dymph en Rob