categorieën

Datum

01 mrt 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 25,- incl. koffie, thee en kleine gezonde versnapering

Healing Concert met Kelsey and the Universe

Healing Concert van Kelsey and the Universe – donderdag 30 maart van 19:30 tot 22:00 uur, inloop 19:00 uur

Heb je behoefte aan een avond voor jezelf? Om helemaal thuis te komen in jouw ZIJN, in het NU? 

Wil je ervaren wat de kracht van muziek voor je kan doen?

Kelsey zal ons met haar prachtige stem en instrumenten betoveren. Ze neemt ons mee in de diepere lagen van ons lichaam en gevoel.

Kelsey neemt je mee op een diepe innerlijke reis, waarbij je je volledig mag overgeven aan de helende klanken van haar stem en de instrumenten die ze bespeelt. Ze zal voornamelijk haar zelfgeschreven nummers met je delen. Ze zal intuïtief invoelen welke nummers op deze avond door haar heen willen bewegen. Laat je meegenomen worden, laat je verassen in een badje van zachtheid en heel veel liefde. Dat alles in een magische sfeer en veilige omgeving.

Deze avond is helemaal voor jou! Waarbij je even helemaal mag zijn, voelen en helen, kortom: heelheid mag ervaren. Na deze avond ervaar je ontspanning, ruimte en heel veel liefde!

 ——————————————————————————————————————-

“Ik ben zo dankbaar voor mijn pad, vanuit mijn hart en ziel. Ik voel me zo dankbaar dat ik me herinner wat ik te doen heb hier op aarde… En dat is muziek maken, mijn stem laten horen en mijn ziel laten zingen! Dit is mijn grootste passie.

Ik nodig je uit om de muziek ook door jou heen te laten stromen. Daar waar mijn hele Zijn wil zingen en het jouw Hart wil openen.

Ik voel me intens dankbaar dat ik met mijn liefde voor muziek jou mag raken. Dat je je laat raken, door datgene wat er door me heen beweegt. Waardoor we verbinding voelen en eenheid ervaren. Door de wisselwerking van geven en ontvangen voelen we nog meer ons innerlijke vuur branden. Ik kijk ernaar uit om mijn passie met jou te delen.

Muziek van hart tot hart. Raken en geraakt worden. In een pure staat van zijn. Voelen, verbinden en ervaren… De stem, zo zuiver. De teksten in de muziek die rechtstreeks vanuit de bron komen waarin ik niets ‘doe’, maar het gewoon door me heen laat stromen. Waarbij de energie haar werk doet, en alle emoties laat stromen. Mijn instrumenten vertalen wat erin en door me leeft.

Ik geloof in en vertrouw op de helende kracht van muziek. Muziek kan je raken, woorden kunnen je raken. Ze kunnen je doen herinneren wie je in essentie bent. Wanneer je geraakt wordt door muziek, en er emoties gaan stromen, heffen de blokkades op. Opgeslagen emoties die vast kunnen zitten in je lichaam, komen weer in beweging, in motie.

Super enthousiast om samen te co-creëren met Britta bij Zentire, en ik kijk er ontzettend naar uit om je met een open hart te ontvangen op deze prachtige locatie.”

Kelsey and the Universe

meer info over Kelsey: www.kelseyandtheuniverse.com

Links: “Geschaafde Knieën” https://www.youtube.com/watch?v=ojZisGtihPk

“Ho’oponopono Mantra”: https://www.youtube.com/watch?v=_sOexc_2EWE

Jouw bijdrage: € 25,- incl. koffie, thee en kleine gezonde versnapering

graag aanmelden via info@zentire.nl

Wees welkom