categorieën

Datum

16 jul 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Healing weekend

Healing Weekend – op 16 en 17 juli 2022 – wees welkom 

Wat veel mensen vandaag de dag nodig hebben is ruimte voor zichzelf, samen zijn met gelijkgestemden en veiligheid. 

Dit weekend gaan Rob & Dymph van Selfcreation in Zentire hun krachten bundelen. Met hart en ziel willen wij onze kennis en kunde met jou delen en gaan we jou heerlijk verwennen en in de watten leggen.

Onze weekend Retraites zijn voor mensen die tot rust en in hun kracht willen komen, en die willen helen samen met gelijkgestemden in deze bijzondere turbulente tijd.

Er gebeurt tegenwoordig zoveel om ons heen, dat we onderschatten wat de impact is, zeker na een onrustige periode. Speciaal voor jou hebben we daarom een mini vakantie ontwikkeld, een weekend retraite helemaal voor JOU! Omdat je het waard bent om echt even tijd voor jezelf te hebben. We begeleiden jou liefdevol naar de beste versie van jezelf!

Vanuit ons veilige Zentire nest midden in de natuur, werken wij samen aan innerlijke vrijheid en wijsheid (ipv aan controle & angst) met een heel besmettelijk helend medicijn: Frequenties

Tijdens onze 2 dagprogramma’s begeleiden we jou liefdevol en sta jij helemaal centraal. Een magische combinatie van lezingen over frequentie heling, kennis over de nieuwe aarde, persoonlijke sessies op het Schumann energy systeem, meditatie om het zelf genezend vermogen te activeren, rituelen, healing drum, krachtige tools om je eigen frequentie te verhogen, lichaamsoefeningen en beweging om verbindingen te leggen met elkaar en met de heelheid in jou. Healing moves, words & sound

Jouw investering in ons weekend is 222 € per persoon incl. koffie, thee, fris en incl. een heerlijk gezonde lunch en verrassende en gezonde tussendoortjes 

Er is beperkte mogelijkheid tot overnachten bij ons in Zentire. Je kunt een knusse en gezellige kamer huren in onze Pipo of in ons chalet, of je kunt komen kamperen op het prachtige veld.

Je voelt vanzelf wel of je erbij wilt zijn

Voor aanmeldingen graag via: rob@selfcreation.nl

vragen over de inhoud neem gerust contact op: dymph@selfcreation.nl  of rob@selfcreation.nl 

Voor vragen over overnachtingen graag via:  info@zentire.nl 

Meer info over ons, wie zijn wij, lees je bij: https://www.selfcreation.nl/team-selfcreation/ 

Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig. Als je met openbaar vervoer wilt komen, kun je het best de trein  – station Horst/ Sevenum – pakken.  Vanaf daar kun je je laten ophalen. ( tegen een kleine vergoeding ) Graag van tevoren aanmelden.