categorieën

Datum

20 mei 2023

Tijd

10:30 - 17:00

Kosten

288,00 €

Healing Weekend

Healing Weekend – op 20 en 21 mei 2023 – wees welkom 

Wat mensen vandaag de dag nodig hebben is ruimte voor zichzelf en samen zijn met gelijkgestemden.

Vanuit het veilige Zentire nest, een prachtige Feng Shui locatie midden in de natuur, begeleiden we jou liefdevol naar de beste versie van jezelf! Angst en controle worden losgelaten en jouw innerlijke vrijheid en wijsheid zullen groeien.

Gedurende een heel weekend werken we volop met frequenties; een besmettelijk en vooral helend medicijn.
2 dagen lang sta jij centraal. 2 dagen lang bieden we jou volop healing moves, words, sounds en touch.

Ons retraite weekend is een magische combinatie van de Schumann frequentie & Tesla wijsheden, Healing solo Schumann sessies, Meditaties voor jouw zelf genezend vermogen, Rituelen, Healing drum, Dans en Bewegen.
We bieden je vele Tools en Verdiepende oefeningen om je eigen frequentie te verhogen. We leggen volop verbinding met elkaar en werken intensief aan de heelheid in jou.

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023, van 10.30 u tot 17.00 u bieden we weer zo’n heerlijk weekend aan. De kosten hiervoor bedragen € 288,-. Dit is inclusief lunch en de hele dag door koffie/thee met veel lekkers.

Op het terrein van Zentire zelf is mogelijkheid tot overnachten. Je kunt een knusse kamer huren in de Pipo wagen of in het chalet. En kamperen op het prachtige veld is zelfs ook een optie.

We doen dit binnen een kleine groep, dus wees er op tijd bij. En meld je dan – vóór 29 april 2023 – schriftelijk aan bij rob@selfcreation.nl ovv retraite weekend mei 2023

Meer info over wie we zijn, lees je op https://www.selfcreation.nl/team-selfcreation/

Uit ervaring weten we dat deze weekend retraites enorm helend zijn voor mensen die houden van spiritualiteit, tot rust willen komen en aan zichzelf willen werken in deze turbulente tijd.
Je voelt vanzelf wel of je erbij wilt zijn…

Bij vragen, neem gerust contact met ons op rob@selfcreation.nl of dymph@selfcreation.nl