categorieën

Datum

25 jan 2022

Tijd

2:00 pm - 5:00 pm

Kosten

€ 20,- incl. koffie, thee en iets lekkers

Lezing: Angelo Meijers “Is het licht sterker dan het onlicht”

Angelo Meijers is een spreker, schrijver en coach die mensen inspireert en hun eigen kracht en licht laat ervaren. Negen jaar geleden vertrok hij met zijn gezin naar Canada waar hij naast het schrijven van drie boeken, zijn lezingen en workshops ook als vrijwilliger leiding gaf aan een centrum voor daklozen.

Sinds het begin van de Corona crisis heeft Angelo zijn visie niet onder stoelen en banken geschoven en heeft hij inmiddels ook in Nederland een groot netwerk opgebouwd, waaronder zo’n 40 lichtcirkels in Nederland en België. Ook organiseert hij vele events waar hij als spreker probeert mensen te inspireren en mee te helpen bouwen aan een nieuwe, mooiere en vrijere wereld.

Begin 2021 kwam zijn laatste boek uit ‘niets is wat het lijkt’ waarin zijn visie op de huidige periode wordt weergegeven op een heldere, realistische doch ook vaak humoristische wijze. Een boek wat aanzet tot zelfreflectie, soms tot een traantje en soms tot een glimlach.

Vanmiddag gaan wij samen met Angelo in gesprek over deze turbulente tijd waarin wij leven. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen het maken van verbinding. 

Wanneer: dinsdag 25 januari van 14 tot 17 uur 

Kosten:  20,00 € incl. koffie, thee en kleine versnaperingen 

graag aanmelden via info@zentire.nl 

voel je welkom