categorieën

Datum

04 sep 2020

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

20,00 euro

Lezing Anton Teuben – Schumanninstituut Nederland

Een lezing die jouw kijk op onze wereld voor altijd zal veranderen!! 
Over Anton:
Mijn naam is Anton Teuben en ben geboren in Sappemeer in 1949. Ik heb  43 jaar onderzoek gedaan naar het UFO-fenomeen en buitenaards leven.  Rond 1985 begon ik naar buiten te treden als UFO-meldpunt uit nieuwsgierigheid en om de mensen uit te leggen dat deze objecten weldegelijk bestaan. Ik was in het bezit van het bewijs van de Duitse UFO’s. Bij de bekendmaking van UFO’s  en buitenaards leven komen we ook in contact met de technologie die wordt gebruikt. Met UFO-technologie was het gebruik van fossiele brandstoffen en kernenergie al rond 1950 overbodig. De natuur, Tesla en Viktor Schauberger  leverden het resultaat. Uiteindelijk draait de hele cover-up om geld en dat wij blijven produceren en consumeren.
In de 28 jaar als meldpunt heb ik duizenden mensen gesproken uit alle rangen en standen en met zeer uiteenlopende ervaringen en kennis. Uit deze gesprekken en mijn eigen ervaringen is mij en velen met mij duidelijk geworden dat we uiteraard niet alleen zijn en buitenaards contact een feit is. Vanaf 1992 stopte ik met de kledingzaken om verder op zoek te gaan naar het hele fenomeen over vreemde objecten en buitenaards leven. Inmiddels had ik een nieuw bedrijf en stond op grote luchtvaartevenementen in binnen- en buitenland en kwam als meldpunt met steeds meer mensen in contact.
lees verder op https://www.antonteuben.nl/over/
Anton is eigenaar van het Schumanninstituut Nederland: 
Het Schumanninstituut Nederland heeft als missie het uitdragen van universele kennis ten goede aan de gezondheid en het welzijn van de mens.
De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.
Over al deze interessante onderwerpen gaat de lezing. Als je op zoek bent naar de waarheid en als je met open hart en mind over de oplossingen voor de problemen van onze samenleving wilt horen mag je deze lezing niet missen. 
graag aanmelden via: 

https://www.antonteuben.nl/2020/07/23/presentatie-buitenaards-leven-en-schumann-resonantie-in-meterik-op-4-september-2020/