categorieën

Datum

06 nov 2019

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

€ 17,50

Lezing – De kracht van je geboortedatum

De twee belangrijkste dagen in het leven zijn de dag dat je geboren bent én de dag dat je begreep waarom.’ ~ Mark Twain 
Ineke Sampers van KEY4LIFE gaat je met veel enthousiasme inzichten geven tijdens haar boeiende lezing – De kracht van je geboortedatum.
Ineke werkte als leraar toen ze ruim 20 jaar geleden voor het eerst in aanraking met numerologie kwam. Ze werd geraakt en beiden zijn een fascinatie geworden. Samen met persoonlijke bewustwording. Nu heeft ze haar eigen bedrijf, KEY4LIFE numerologie, waar ze met hart en ziel consulten, workshops en cursussen geeft. ( www.keyforlife.nl ) Als geen ander weet Ineke mensen met de inzichten en wijsheid van de getallen te inspireren.
Gezien de snelle evolutie die onze wereld doormaakt, is de behoefte aan inzicht in onszelf en in ons levensdoel groter dan ooit. De numerologie kan ons daar enorm in ondersteunen. Tijdens de interactieve lezing geeft Ineke inzichten in de oude getallenleer. Zo heeft elk getal zijn eigenschappen en energie. Ben jij een pionier vol vuur, ideeën en daadkracht of meer een denker? Ben je graag alleen en zoek je de diepgang en spiritualiteit? Of herken je je in allebei?
Je zult ontdekken dat je geboortedatum en geboortenamen geen toeval zijn. Numerologie is het proces van inzicht, (h)erkenning en transformatie. Ineke Sampers reikt je daarbij vol enthousiasme de sleutel aan.
Tijdens het tweede gedeelte van de lezing worden er geboortedatums geduid en kun je persoonlijke inzichten ontvangen aan de hand van je eigen geboortedatum en/of namen.
Dus als je verlangt naar meer zelfkennis en zelfinzicht, of als je je gewoon wilt verwonderen over de wereld van de getallen mag je deze lezing niet missen. Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *