categorieën

Datum

01 sep 2020

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

€ 20,-

Gastspreker Podium – Homeopathie en Bewustzijn – met Jan Hoes

Homeopathie en Bewustzijn – met Jan Hoes  – op donderdag 24 september van 19:30 uur tot 22:00 uur 
Jan Hoes is een bekende arts, adviseur, docent en schrijver over homeopathie. Begin van 2018 is zijn nieuwe boek “Homeopathie en Bewustzijn – in het licht van kwantumfysica en evolutie” verschenen. Op deze avond gaat Jan zijn jarenlange ervaring met ons delen.
Over de historie en de filosofie van de homeopathie. Dat de mens bestaat uit stoffelijke moleculen en ook een elektromagnetisch energieveld heeft, zo stelt Jan Hoes, tot 2018 gepraktiseerd als arts voor homeopathie.
In zijn boek brengt hij oude natuurwetten, kwantumfysica en evolutieleer samen om de basisprincipes van homeopathie en de helende werking van homeopathische geneesmiddelen uiteen te zetten. Hij stelt dat het menselijk energieveld als mogelijk uitvloeisel van het kosmisch veld van bewustzijn een scheppende rol en een zelfherstellend vermogen heeft.
Als dat bij ziekte uit balans is, kan het hersteld worden door homeopathische geneesmiddelen, gemaakt van mineralen, planten of dieren. Ondanks dat er veel tegenstand tegen de homeopathie (kwakzalverij ??) pleit Jan Hoes voor complementaire inpassing van de homeopathie in onze huidige gezondheidszorg.
Jan Hoes zal uiteenzetten hoe een homeopathisch consult eruit ziet en hoe bij welke ziektes homeopathische medicijnen toegepast kunnen worden. Zo wordt stil gestaan bij de aanpak van de ziekte van Lyme en het Post Vaccinaal Syndroom.

Als je erbij wilt zijn aub. aanmelden via info@zentire.nl of bel 06 – 21 620 138