Zentire

locaties

Zentire
Horst aan de Maas
categorieën

Meer informatie

Aanmelden

Datum

01 okt 2022

Tijd

2:00 pm - 4:30 pm

Kosten

€ 17,50

MIR-Methode Lezing door Mireille Mettes

MIR-Methode Lezing door Mireille Mettes

Op zaterdag 1 oktober is Mireille Mettes weer te gast bij ons, deze keer met het onderwerp: Je kindpijn helen met de MIR methode

Tijdens de lezing vertelt Mireille kort over het bijzondere ontstaan van de MIR-Methode. Ze laat daarna zien hoe je de MIR-Methode doet. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. In het 2e deel van de lezing bespreekt ze een telkens een bepaald thema.
Thema lezing: Je kindpijn helen met de MIR-Methode
Wanneer je opgroeit, maak je als kind van alles mee. Je ouders zijn er wel/niet voor je. Je broer/zus vragen wel/niet veel aandacht. Je hebt wel/geen aardige vrienden/vriendinnen. Je schoolperiode is wel/niet fijn. Wanneer je nare ervaringen mee maakt als kind, bepaalt dat de rest van je leven. Maar… wanneer je die kindpijn heelt, maakt dat je leven een stuk lichter! Dat kan met de MIR-Methode. Mireille legt uit hoe dat werkt met levendige voorbeelden. Tot slot doet ze de MIR-Methode samen met iedereen in de zaal, zodat al een deel van de kindpijn ter plekke geheeld kan worden.
Er is uitgebreid ruimte om vragen te stellen. Na de lezing ga je weer naar huis met nieuwe energie. Je weet na afloop precies hoe je de MIR-Methode moet gebruiken en hebt antwoorden op je persoonlijke vragen gekregen. Tijdens de lezing worden MIR-Methode kaartjes uitgedeeld en is het MIR-Methode handboek en het boek “Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?” te koop.