categorieën

Datum

21 jan 2020

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

€ 19,50

Lezing over Natura Plants en Maria – Labyrint

Van de zon, door de aarde voor de mens.

Op dat de mens zon worde voor de aarde.

Deze avond staat helemaal in het teken van de natuur, het wezen van planten en hun dienstbaarheid aan de mens.
Wij voelen ons helemaal vereerd dat Jan Mouws een lezing komt geven over zijn bijzondere werkwijze met planten en over de helende plek, die hij in loop van velen jaren samen met bijzondere mensen heeft gecreëerd.
Sinds 1978 bestaat de Boomkwekerij Jan Mouws in Wernhout. Alle planten worden met veel respect en op een heel natuurlijke manier gekweekt en behandelt. Deze manier van kweken is volgens Jan noodzakelijk om de aarde leefbaar te houden voor volgende generaties. Uit deze manier van werken zij in de loop van de tijd planten ontstaan, die een bijzondere innerlijke kracht hebben ontwikkelt. Elke plantensoort heeft zijn eigen kwaliteiten ofwel energetische eigenschappen.
Zo zijn naar een lange tijd van intuïtieve ontwikkeling en samenwerking met de planten de “Natura Plants” ontstaan.  Een Natura Plant is een plant die voor iemand persoonlijk geselecteerd word. Door de voor- en achternaam en de woonplaats van iemand te weten en intuïtief een plant voor die persoon te selecteren, gaat die plant voor die persoon “werken” en wordt hij dienstbaar. 
Als in een tuin voor verschillende bewoners diverse Naturaplanten staan, gaan deze in harmonie voor die bewoners samenwerken. De planten gaan de energetische kwaliteiten onderling uitwisselen ten dienste van de bewoners. 
Ook over het maria-labyrinth, het bomenlaantje en het Helings park gaat Jan op de avond vertellen, over hun ontstaan en wat een bezoek voor jouw zou kunnen betekenen. 
Verder zijn er van de bomen en planten verschillende producten “geschenkt” aan de mensen. Destillaten, kruiden, houtsnippers en schijven… Producten die de mens gaan helpen in zijn proces van ontwikkeling. Wonderbaarlijk, hart openend en zo belangrijk in deze tijden van onrust. 
Een must voor jou als natuurliefhebber en als je meer wilt weten over de wonderbaarlijke wereld van het wezen van planten.
voor meer informatie kijk op www.naturaplants.nl    
en  www.maria-labyrinth.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *