categorieën

Next Occurrence

Datum

23 aug 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€ 15,- incl. koffie, thee en kleine gezonde versnapering

Lezing: Truffelceremonie met Mind Awareness

Tijdens deze interactieve lezing nemen Frens en Nick van Mind Awareness ( https://www.mindawareness.nl/ ) ons mee in de wonderbaarlijke en magische wereld van de plantmedicijnen. Door hun heldere en professionele uitleg over de werking en de mogelijkheden willen zij vooral de associatie met  “drugs” doorbreken.

Wereldwijd wordt al lang aangetoond dat bij een behandeling met een psilocybine houdende plantmedicijnen mensen nieuwe inzichten krijgen en leren omgaan met struggle’s uit hun dagelijks leven. Ook worden truffels, paddo’s en andere psilocybine houdende planten al duizenden jaren door inheemse stammen gebruikt om connecties te krijgen met je hoger bewustzijn. Dit kan ons op een natuurlijke manier helpen ons innerlijke zelf te verkennen en nieuwe perspectieven te krijgen op onze uitdagingen en obstakels.

Of je nu te maken hebt met depressie, lichamelijke klachten, verslaving, angsten, burn-out, rouw, posttraumatische stressstoornis of gewoon nieuwsgierig bent. Een truffelceremonie kan je helpen inzicht en duidelijkheid te krijgen om verder te komen in jouw leven. 

Door eigen intense ervaringen (dat je lichamelijke naast psychische klachten ook wonderbaarlijk anders aan kunt pakken in plaats van met antidepressiva ) is bij Frens en Nick een soort roeping ontstaan. Hierdoor zijn zij zich  meer gaan verdiepen in de materie, en door het volgen van een aantal opleidingen (o.a. een sjamanistische opleiding, Akasha-reading en -healing, natuurvoedingsdeskundige en kruidengeneeskunde) zijn ze hun eigen praktijk gestart.

Vanavond gaan ze hun kennis en kunde met ons delen over de geschiedenis, werking, toepassingen en gezondheidsvoordelen van deze magische truffel. Ga met ons mee op deze reis van zelfontdekking en transformatie. 

woensdag 23 augustus van 19:30 tot 22:00 uur

entree: 15,00 € incl. koffie, thee en iets lekkers

Graag aanmelden via info@zentire.nl . je ontvangt van ons een bevestiging

Wees welkom!”