categorieën

Datum

24 mei 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

15 € - bijdrage voor de locatie en onbeperkt koffie/ thee en iets lekkers

Lichtremedies van helende bloesems

Lichtremedies van helende bloesems met Gemma van den Akker. 

Gemma is sinds 30 jaar hoogopgeleid gecertificeerd natuurgeneeskundig therapeut, gevestigd in het Noord-Limburgse Siebengewald. Vanavond is zij te gast bij ons om haar prachtige lezing inclusief meditatie en klank met klankschalen aan geïnteresseerde therapeuten te geven. Ook als je geen therapeut bent ben je van harte welkom.

Een lezing over de Bloesemremedies van Lucia de Haan. Deze Lichtfrequenties zijn een uitzonderlijke sleutel in de bewustzijnstransitie in deze Nieuwe Tijd.

Begeleidt door een mooie meditatie kunnen de aanwezigen zélf ervaren hoe deze diep helende bloesemremedies resoneren bij innerlijke bewustzijnsprocessen. De meditatie wordt met klankschalen verzorgd. Na afloop is er volop gelegenheid om de meegebrachte remedies te voelen, te testen.

Gemma verteld: 

“Lucia was haar tijd ver vooruit: vanuit haar diepe afstemming en verbinding met het universum heeft zij een exceptioneel oeuvre aan fundamenteel helende bloesemremedies gemaakt. In haar goddelijke connectie liet zij zich daarbij leiden. Helaas is zij in 2009 net na het voltooien van haar complete levenswerk gestorven en heeft zij niet meer aan haar uiteindelijke doel: het in de wereld brengen van deze bijzondere Lichtremedies, kunnen bijdragen.

De afgelopen 15 jaar hebben deze doorvoelde remedies al zoveel betekend in mijn praktijk. Vorig jaar heeft Lucia’s laatst levende vriendin mij benaderd met de vraag of ik het hele bestand in beheer zou willen nemen. Daar heb ik een volmondig JA gevoeld.

Daarbij klonk ook Lucia’s diepste wens de remedies de wereld in te brengen, krachtig in mij door. Juist nu we vanuit het Universum steeds nieuwe impulsen ontvangen om vanuit het hartbewustzijn te leven, zijn deze remedies een belangrijke sleutel daartoe.

Recent is een geheel nieuw boekwerkje uitgebracht met daarin voor alle 77 bloesemremdies hun zeer indrukwekkende tekst. Deze teksten getuigen van een diep doorvoelde verbinding met alle mogelijk menselijke processen en laten de remedies nóg dieper hun werk doen.

Heel graag wil ik over dit alles komen vertellen. De lezing, plus meditatie met prachtige klanken.”

meer info over Gemma en Lucia’s remedies zie https://www.levensakker.nl/Therapi%C3%ABn/Bloesemtherapie

Jouw bijdrage voor deze avond: 15 € voor de locatie en onbeperkt koffie/ thee en iets lekkers. Gemma komt over haar remedies gratis en vrijblijvend vertellen.

Graag aanmelden via een mail te sturen naar info@zentire.nl

Je ontvangt een bevestiging, wees welkom