categorieën

Datum

18 feb 2024

Tijd

11:00 - 17:00

Kosten

75 € incl. koffie, thee, water en iets lekkers

Life Force Inter-Action

Bewustzijnsgenererende Training

In deze training worden inzichten gedeeld welke een breder perspectief openen en mogelijke afleidingen zichtbaar maken.

Tijdens deze dag worden meerdere momenten genomen om samen in ons-zelf kracht te genereren en in te zetten. Hierin worden meerdere technieken gedeeld welke als mogelijke ondersteuning kunnen worden gezien.

In deze krachtmomenten kunnen verstoringen sneller worden doorzien en transformeren. Dit geld voor verstoringen/vertragingen in je fysieke lichaam, in je dagelijkse bestaan en op grotere schaal.

Quantumwetenschap laat zien dat deze Hartsgedragen impulsen invloed en effect hebben doorheen ruimte & tijd op deze werkelijkheid, en daar voorbij. Hierdoor ontstaan er nieuwe/andere mogelijkheden. Dit toont ons dat we als mensen vermogens in ons dragen om Zelf de niet strokende situaties in beweging te brengen en te transformeren.

In deze dag gaan we hier dieper doorheen en praktisch mee aan de slag.

Quinten deelt hierin heldere perspectieven die een waarneembaar ander ‘ruimte-tijd raamwerk’ naar voren brengt. waarbij de ruimte wordt geschept om mogelijke invloeden van op een afstand te overzien.

Hierbij wordt ook ingegaan op ons fysieke lichaam, Technologische ontwikkelingen voorbij de Dood en Bewustzijn.

Deze informatie is diepgaand en raakt de gevoelige bewustzijnssnaren met zachte hand aan. Ook geeft deze training de mogelijkheid om met elkaar in een verruimend gesprek te gaan en mogelijke vragen bespreekbaar te maken.

Deze Training is voor iedereen Toegankelijk!

Van Harte Welkom!

Meer over Quinten vind je hier: https://quintendetroyer.com/over-quinten/

Aanmelden: https://quintendetroyer.com/training/