Britta Spreeuwenberg

organisator

Britta Spreeuwenberg
Telefoon
06 – 216 20 138
Email
info@zentire.nl
Zentire

locaties

Zentire
Horst aan de Maas
categorieën

Datum

21 jun 2019

Tijd

Cursus van meerdere dagen
7:00 pm - 11:00 pm

Kosten

37,- euro p.p. , vroegboekkorting t/m 31 mei 30,- euro p.p.

Zonnewende weekend

Zonnewende – weekend in Zentire van 21 t/m 23 juni ,

Goh, wat gaat de tijd toch snel. Het is al bijna weer een half jaar geleden. Ik zie ons nog zo gezellig bij het vuurtje staan tijdens onze winterzonnewende viering. Wat was het toch gezellig. Wel koud toen, maar samen hebben we er iets super moois van gemaakt.

Het voelt heerlijk om oude rituelen weer tot leven te brengen. Vandaar dat wij op 21 juni graag met jou het begin van de zomer willen vieren. Vroeger wat dit een belangrijk moment voor mensen om samen dankbaar te zijn en moeder aarde en de oogst die eraan komt te eren.

Een hartverwarmende avond vol magische momenten, luisteren naar verhalen, rituelen beleven, mantra zingen, kruiden wierook, kampvuur, vuurceremonie, verrassende zonnewende hapjes en drankjes

Kom en laat je betoveren van oude rituelen, van vergeten verhalen en een warme sfeer, binnen – en buiten – gewoon in de natuur. Laat ons met elkaar verbinden en samen genieten, zingen, vieren en zijn. Voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Wees welkom.

Overnachting in eigen caravan of tent mogelijk,

ook voor zaterdag is er een dagprogramma, info volgt

zondag ochtend “In Stilte zijn” – ons stilte uur met daarna gespreksronde voor mensen die houden van zingeving en diepgang

afbeelding: Ans Haanen ( atelier schilderijen, edelstenen, foto’s en textiel )