categorieën

Datum

01 sep 2020

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

gratis

Next Level Life Design – Kennismakingsavond

Een kennismaking met de training van de nieuwe tijd – dinsdag 1 september 19:30 uur tot 22:00 uur

Wij leven in een turbulente tijd. Op dit moment vinden er in politiek, economie, onderwijs, gezondheid en omgeving gigantische veranderingen plaats. Overal zien we dat verouderde systemen vragen om een nieuwe kijk.

De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen roep bij velen onzekerheid op. Oude overtuigingen worden ter discussie gesteld, wat maakt dat mensen zich verward en onveilig voelen.

In deze tijd van omwenteling zal een ieder van ons met de vraag te maken krijgen, hoe die zijn eigen toekomst vorm wil geven. Vandaar is het nu meer dan ooit van ontzettend belang om onze energie te focussen op nieuwe perspectieven. Alleen dan kunnen wij de uitdagingen het hoofd bieden die op ons af komen.

In onze training “Next level life design” gaan wij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk naar de wereld om ons heen. Samen concentreren wij ons op zelfkennis, eigen verantwoordelijkheid, veerkracht, lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid. Onze trainingsdagen verlopen allemaal interactief en zitten vol met verrassend creatieve tools.

Onze deelnemers ervaren letterlijk transformatie en worden positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Door frisse ideeën worden ze weer de kapitein van hun eigen leven en kunnen ze met kracht en vertrouwen in de nieuwe realiteit gaan stappen.

Onze training wordt gegeven in samenwerking met Jan Wijnen van “Creativity for Business Models”  ( www.c4bm.nl ) en Britta Wartenberg van Zentire 

voor aanmelden of meer info neem gerust contact op via info@zentire.nl of 06 – 21 620 138

Graag tot ziens op 1 september