categorieën

Datum

12 nov 2020

Tijd

10:00 am - 5:00 pm

Kosten

€ 2750,- incl. compleet verzorging met lunch, pauzesnacks, koffie, thee, alle cursusmaterialen

Next Level Life Design – Training

T
Next Level Life Design Trainingsdagen: 12, 19 en 26 november, 3 en 10 december van 10:00 uur tot 17:00 uur

Wij leven in een turbulente tijd. Op dit moment vinden er in politiek, economie, onderwijs, gezondheid en omgeving gigantische veranderingen plaats. Overal zien we dat verouderde systemen vragen om een nieuwe kijk.

De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen roep bij velen onzekerheid op. Oude overtuigingen worden ter discussie gesteld, wat maakt dat mensen zich verward en onveilig voelen.

In deze tijd van omwenteling zal een ieder van ons met de vraag te maken krijgen, hoe die zijn eigen toekomst vorm wil geven. Vandaar is het nu meer dan ooit van ontzettend belang om onze energie te focussen op nieuwe perspectieven. Alleen dan kunnen wij de uitdagingen het hoofd bieden die op ons af komen.

In onze training “Next level life design” gaan wij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk naar de wereld om ons heen. Samen concentreren wij ons op zelfkennis, eigen verantwoordelijkheid, veerkracht, lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid. Onze trainingsdagen verlopen allemaal interactief en zitten vol met verrassend creatieve tools.

Onze deelnemers ervaren letterlijk transformatie en worden positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Door frisse ideeën worden ze weer de kapitein van hun eigen leven en kunnen ze met kracht en vertrouwen in de nieuwe realiteit gaan stappen.

5 daagse training –  een cadeau voor jezelf! 
Eerste dag – Ken jezelf!  Leer jezelf beter kennen:
Wat zijn jouw wensen en doelen? En wat zijn jouw belangrijkste talenten, karaktereigenschappen en gaven? Hoe kom je van wens naar werkelijkheid, of welke uitdagingen en valkuilen zitten ertussen? Ervaar door zelfinzicht waar jouw kracht ligt en wie je bent. Wij gaan aan de slag met Nine Star Ki en Ikigai.
Tweede dag – Ken jouw gezondheid!  Geef je vitaliteit een boost:
Wat is de oorsprong van ziekte en gezondheid? Wat heeft jouw denken en voelen met jouw gezondheid te maken? Wat doet voeding en beweging? Wat is de rol van moeder aarde? Wat is de schuman resonantie en hoe kan die jou helpen aan een betere gezondheid? Harmoniseer je chakra’s en verhoog je eigen frequentie met Neobits muziek.
Derde dag – Ken de kracht van je gedachten!  Mentaal top:
Jouw gedachten worden dingen! Waar komen jouw gedachten vandaan? Wat denk je bewust en onbewust over jezelf, over anderen en over jouw levensomstandigheden? Hoe kun je je gedachten productief zo sturen , dat ze jouw helpen in plaats van tegenwerken? Wat is jouw visie en wat is jouw persoonlijke kernwaarde? Wij gaan aan de slag met de Principes van Covey en gaan van idee naar plan.
Vierde dag – Weet wat je voelt!  Gevoelens, Emoties en co:
Hoe maak je contact met je emotioneel lichaam? Hoe kun je constructief omgaan met je emoties en gevoelens? Wat zijn jouw basisbehoeftes?  Leer over de spiegelwetten als oplossing bij irritatie, problemen of conflicten en over de wet van Masaro Emoto.  Maak contact met jouw persoonlijk spiritueel team en met jouw unieke zielenpad. Laat je verrassen door het ongeluk is geluk verhaal.
Vijfde dag – Omgeving en synthese! Zo binnen zo buiten:
Rommel om jouw heen geeft rommel in je hoofd. Wat is jouw verbinding en relatie met de buitenwereld? Ervaar de kracht van een gezonde leefomgeving en het wezen van de natuur. Wat zijn de 11 wetmatigheden van het leven en hoe pas je die moeiteloos toe? Maak contact met de dimensies van vrijheid.
And last but not least .. gaan we …
“Van het land van goede bedoelingen naar het land van commitment”
Jouw investering in jezelf : 2750,00 euro
De training vind plaats in samenwerking met Jan Wijnen van “Creativity for Business Models ” ( meer info op www.c4bm.nl ) en Britta Wartenberg van Zentire ( meer info zie zentire – over ons ) 
De hele training gaan we samen interactief, creatief en oplossingsgericht vormgeven. Er wordt goed gezorgd voor de innerlijke mens met gezonde pauze snaks  en een uitgebreide lunch per trainingsdag. Neem gerust contact op als je meer uitgebreide informatie wenst.