categorieën

Datum

28 okt 2022

Tijd

19:30 - 22:30

Kosten

€ 20,- incl. koffie, thee en een gezonde versnapering

Niets is wat het lijkt – een ontdekkingsreis door onze geschiedenis met Ard Pisa

Een ontdekkingsreis met Ard Pisa – op vrijdag 28 oktober van 19:30 tot 22:30 uur 

Ontdek waarom over de hele aarde grote mysterieuze bouwwerken staan zoals piramides, sfinxen, stenen cirkels, menhirs, tempels, etc. Niets is wat het lijkt. Dit verhaal wil je niet missen!

We vliegen virtueel van Bosnië, Egypte, Sardinië naar Roemenië en weer terug naar Nederland waar onze eigen hunebedden staan.

Ard neemt je mee op een virtuele reis over de Aarde en deelt met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante van mysterieuze bouwwerken. Hij zal een aantal ongelofelijke geheimen onthullen over: de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de Giant tombs op Ancient Sardinië en de stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk. Onze eigen Nederlandse Hunebedden zullen tijdens dit boeiende verhaal niet worden vergeten.

En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heeft Ard Pisa ook nog een mind blowing uitsmijter voor je uit Roemenië. Hier staat in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx en die staat daar als wachter voor de meest ongelofelijke plek die ooit op Aarde gevonden is.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de lezing.

Stuur gewoon een bericht naar info@zentire.nl

Je ontvangt van ons een bevestiging 

Wie is Ard Pisa? 

Ard is onder andere actief als onderzoeker, auteur en spreker. Eén van zijn passies is de oude geschiedenis. Een aantal jaren geleden kwam hij achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide en dat piramides over de hele wereld zijn te vinden.

Hij was totaal onderste boven van deze feiten; want we hebben toch geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar.

Na zijn bezoek aan Ancient Sardinië (Het Italiaanse eiland) wist Ard dat hij lezingen moest gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.

Voor meer informatie over Ard zie: inspiration4you.nl