categorieën

Datum

07 okt 2022

Tijd

14:00 - 17:00

NoBlahBlah – Personal Branding voor vrouwen

Je bent klaar voor de volgende stap in je carrière… Maar wat houdt je tegen om je doel te bereiken? Onze missie is om jou te helpen het grootst mogelijke verschil te maken – om te stralen tijdens je levensweg. In deze personal branding training speciaal voor vrouwen helpen we je de overtuigingen en gedragingen die je tegenhouden te herkennen. Ontdek jouw authentieke verhaal. En communiceer vol vertrouwen je professionele waarde.

Als vrouwelijke professional heb je een enorme drive, enthousiasme en talenten. Tegelijkertijd sta je ook voor specifieke uitdagingen als je probeert te groeien:

  • Innerlijke critici die je ervan weerhouden je ware waarde te uiten

  • Overtuigingen die je ervan weerhouden om je authentieke verhaal en waarde aan je externe netwerk te communiceren

We erkennen dat er veel externe factoren zijn die van invloed kunnen zijn op jouw professionele succes. In deze personal branding training voor vrouwen helpen we je de overtuigingen en gedragingen te herkennen die je onder controle hebt én die je tegenhouden of saboterend werken. En je krijgt de tools waarmee je jouw eigen, bijzondere verhaal kunt vinden, de basis om jezelf vol vertrouwen professioneel neer te zetten. Ons doel is om jou te helpen om impact te maken. Om je persoonlijke merk te laten stralen als nooit tevoren.

  • Vrouwen – Stralen met Personal Branding workshop 1: In Nederland
  • Ronde 1: 7 okt en 14 okt: van 14.00-17.00 uur

    Ronde 2: 11 nov en 25 nov: van 14.00-17.00 uur

Kijk voor meer informatie en aanmelden op    https://noblahblah.nl/trainingen/