categorieën

Datum

02 jul 2020

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

vrijwillige bijdrage

Ontwaken is NU !

Ontwaken is NU- nummer 2!  – een gespreksavond voor vrijheidszoekers   –     19:30 uur tot 22:00 uur 

Ontwaken is NU – nummer 2!
Onze eerste interactieve avond van een hele reeks heeft veel reacties teweeg gebracht. Hartelijk bedankt aan iedereen voor zijn aanwezigheid, input en luisterend oor. Meer dan ooit voelen wij het belang en de wens bij mensen om samen in gesprek te gaan over de turbulente tijd waarin we leven.

Vandaar dat ik je graag uit wil nodigen voor de tweede bijeenkomst “Ontwaken is nu” op donderdag 2 juli van 19:30 uur tot 22:00 uur.

Deze keer staat de avond onder het motto “Crisis als JOUW kans”. Ook lijkt het aan de oppervlakte even stilletjes, zo vinden er achter de schermen waanzinnige omwentelingen plaats. De waarheid komt aan het licht. Zonder pardon! Ook voelt dit proces van ontwaken voor velen soms pijnlijk, zo bied het ons toch de kans naar een ongekend beter menselijk bestaan.

Graag wil ik deze avond over mijn eigen ervaringen in Oost Duitsland tijdens de val van de muur vertellen. Ik wil met jou in gesprek over: Wat is er werkelijk gaande? Waar zijn we in terecht gekomen en waarom? Maar vooral: Wat staat ons te wachten? Wat kunnen we zelf doen om dit proces soepel te laten verlopen?

Vanuit mijn werk als transformatie therapeut rijk ik je graag praktische tips aan om uit angst en onzekerheid te gaan naar rust en vertrouwen, zodat wij samen bewust en wakker positief toekomstgericht kunnen kijken.

Het aantal deelnemers is helaas nog steeds beperkt. Dus als je erbij wilt zijn, meld je gauw aan en zeker je een plek.
Aanmelden via info@zentire.nl of 06-21 620 138
Graag tot dan
Britta van Zentire