categorieën

Next Occurrence

Datum

01 aug 2023

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

60 € incl. koffie, thee, water en iets lekkers

Oorspronkelijk Menszijn

Een dag waarin we samen in gesprek gaan over Oorspronkelijk Mens- Zijn. Wat is dat? Wie zijn we daadwerkelijk, ons oorspronkelijk Bewustzijn. De terugkeer naar ons multidimensionaal bewustzijn, wat houdt dat in?  En hoe je je eigen goud, je eigen informatie over wie je daadwerkelijk bent, naar boven kunt halen. Ook gaan we het hebben over de aanstaande veranderingen op aarde en hoe je je staande houdt in een wereld die drastisch gaat veranderen. Alles is verbonden, zo binnen zo buiten. De veranderingen in bewustzijn in ons geven direct veranderingen op aarde. Het gaat hand in hand.

Een dag om dieper in jeZelf te duiken, te ontspannen, genieten, verbinden om in contact te komen met wie je daadwerkelijk bent en je eigen informatie. Innerlijke portalen openen naar jeZelf en de oorspronkelijke wereld en de ontbrekende oorspronkelijke trillingen, informatie terugbrengen hier op aarde.

Een dag om in een hartsgedragen trilling, in verbinding met je Zelf en elkaar te Zijn en te delen.

Naast communicatie in woorden, gezamenlijk gesprek, zullen we ook in diepe stiltemomenten gaan om in contact te komen met andere frequenties in onszelf. Uit de mind naar het hart en de portalen openen naar wie je daadwerkelijk bent. Deze dag laten we ontvouwen vanuit het nulpunt in onszelf.

Ook is de prachtige locatie en de tuin van Zentire onderdeel van het proces en een weldaad voor lichaam en geest

Deze samenkomst is een verdiepingsdag naar aanleiding van de lezing ‘Oorspronkelijk Menszijn’ om nog dieper in te gaan op de materie. De samenkomst is ook toegankelijk als je de lezing niet hebt bijgewoond.

Datum en tijd : donderdag 31 augustus van 10:00-16:00

Kosten: 60 Euro incl. koffie, thee, water en gezonde versnapering

——————————————————————————————————–

Deze samenkomst wordt begeleid door Deborah Campagna , meer info zie https://deborahcampagna.nl/

 

Graag aanmelden via een mail te sturen naar info@zentire.nl

Je ontvangt een bevestiging.

Wees welkom!