categorieën

Datum

02 mei 2024

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

15,00 € incl. koffie, thee, water en iets lekkers

Orgon energie avond – jouw lichaam ontstoren met frequenties

Wij beginnen de avond met uitleg van de orgon energie. De deelnemers gaan ongeveer 1,5 uur zitten in de orgon straler energie..

We kunnen op de avond uittesten met ampullen of de vaccinatie schade heeft gedaan en na de sessie opnieuw testen of het geholpen heeft. Dat kan eenvoudig met spiertesten.

Tijdens de sessie laten wij rustige muziek horen en als er behoefte is kunnen de mensen hun verhaal kwijt.

Iedereen wordt aangeraden om tijdens de sessie goed naar het eigen lichaam luisteren. Sterke energie kan voor sommige te veel zijn. Zij kunnen dan (tijdelijk) naar buiten gaan.

Graag aanmelden via info@zentire.nl 

Kosten 15 € p.p. incl. koffie, thee en gezonde versnapering

ORGONENERGIE
Leven met de kracht van de natuur
Met de orgonstraler maken we gebruik van de levensenergie die ons omgeeft. Deze levensenergie wordt ook wel Orgon, Chi of Prana genoemd. De orgonstraler neemt levensenergie uit de ruimte in zich op. Zuivert deze en geeft via de punt van de straler versterkte levensenergie af aan mens, dier of plant. Daarnaast kan de orgonstraler ook fijnstoffelijke frequenties doorgeven via de straler. Deze kunnen worden toegevoegd in de orgonbeker die aan de straler bevestigd is. B.v. de 10 originele orgon ampullen, edelstenen, homeopathie, vitaminen, mineralen enz.
Alles op deze aarde heeft zijn eigen energiewaarde. De orgonstraler past zich direct aan en geeft altijd de juiste energiewaarde af aan elk levend wezen. Ook als meerdere mensen tegelijktijdig de frequenties ontvangen dan zal ieder mens afzonderlijk zijn eigen optimale energiewaarde ontvangen. Hierdoor kan er geen onder- of overdosering optreden. Komt er en een giftige stof in de orgonbeker dan blokkeert deze onmiddellijk en worden deze frequenties NIET doorgegeven.
Samen met de orgonstraler kun je een zogenaamde potentiator gebruiken. Hiermee kun je legio frequenties maken voor elk onderdeel van het lichaam. Fysiek, psychisch en ontgifting. Met de orgonstraler kun je deze individuele frequenties doorgeven aan elk levend wezen, waardoor het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.