categorieën

Datum

10 mrt 2020

Tijd

7:30 pm - 10:15 pm

Kosten

€ 15,-

Peterspad – een lezing over vallen en weer opstaan

Peterspad is opgericht door Peter Meirmans met als doel een vangnet te zijn voor mensen die ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt, in hun eigen leven of dat van een naaste. Op een laagdrempelige wijze mag Peter jouw gids zijn op jouw pad, zeker als je voelt nergens naar toe te kunnen om dit te delen vanwege schaamte of angst.
Sinds een jaar geeft Peter inspirerende lezingen over zijn eigen pad met als gevold mooie reacties en feedbacks. Op maandag 27 januari is hij te gast in Zentire.
Peter: “In het leven overkomen ons dingen. Positieve, maar helaas ook negatieve dingen. Ook al dacht je dat het anders was, na een tijdje blijken die negatieve dingen je toch in de weg te zitten. Uit schaamte of uit angst om andere mensen lastig te vallen, stop je het weg. Tot het moment, dat er iets gebeurt waardoor je alle grip verliest op je leven. Dat is (ook) mij gebeurd. Gelukkig heb ik er iets mee gedaan in een zeer langdurig traject. In dat proces heb ik veel geleerd over mijzelf. Ik deel mijn ervaringen graag met jullie als ervaringsdeskundige en medium. Het is mijn missie om met mijn ervaringen andere mensen te helpen en hoop te geven!”
Tijdens de avond is er ruimte om te luisteren en vragen te stellen of iets te vertellen over je eigen pad. De lezing vind plaats in kleinschalige opzet in een veilige omgeving. Er is ruimte voor een kleine meditatie en de mogelijkheid voor een consult aan het eind van de avond.
Voel je aangesproken en wil je komen?  Meldt je dan aan  via info@peterspad.nl of info@zentire.
Peter Meirmans app:  06-41132470
Inloop  vanaf 19.15 met koffie en iets lekkers
19.30 Lezing over Peterspad
20.40 Korte meditatie
20.45 Pauze
21.00 Ruimte voor het pad van de deelnemers
22.00 Meditatie om goed naar huis te gaan
22.15 Mogelijkheden voor consult en einde avond.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *