categorieën

Datum

10 sep 2022

Tijd

10:00 am - 4:30 pm

Kosten

50,00 € incl. koffie, thee en iets lekkers

Reïncarnatietherapie tegen de achtergrond van holistische wetenschap

De dag wordt gegeven door Xavier van den Camp. Xavier is sinds1990 werkzaam als reïncarnatietherapeut en geef nu zo’n 17 jaar les in reïncarnatietherapie aan een vierjarige beroepsopleiding voor hypnotherapeuten om hun te laten ruiken aan deze verdieping zónder hypnose en eventueel nieuwsgierig te maken voor een vervolgstudie.

Deel 1 van deze dag gaat over de verschillen tussen de reductionistische ‘wetenschap’ (er bestaat alleen materie)  en de holistische wetenschap.

Deel 2 zal dan gaan over hoe Reïncarantietherapie past binnen die holistische wetenschap, hoe daarmee therapeutisch gewerkt kan worden zónder gebruik te maken van hypnotische inducties en wat dat kan betekenen voor een gezonde, evenwichtige bewustzijnsontwikkeling.

Xavier zal dit deel regelmatig verduidelijken a.d.h.v. praktijkvoorbeelden.

In de middagpauze zal  hij korte gesprekjes hebben met de vrijwilligers die zich aanmelden om in de middag demonstratiecliënt te zijn. Xavier kiest er daar één uit met een thematiek die geschikt is voor een sessie in het bijzijn van publiek; uiteraard op basis van zwijgafspraak met de toeschouwers over wat zij te zien krijgen.

Dat sluiten wij af met een nagesprek en het beantwoorden van eventuele overgebleven vragen.

graag aanmelden via info@zentire.nl