categorieën

Datum

23 jun 2023

Tijd

09:00 - 22:00

Retraite weekend – Grandmother medicine

Een retraite weekend met Sam Lee Adams

Over Sam: 

Shaman, Creator, Creativiteitscoach. Afgestudeerd als Creatief Ondernemer Muzikant. Aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht als Sounddesigner.

Mijn grootmoeders en vaders waren sjamanen/medicijnmannen en -vrouwen. Ik heb de krachten gebundeld door Sjamanisme, Muziek en Creativiteit in de vorm van coaching te plaatsen. Ik gebruik verschillende Sjamanistische technieken, Tony Robbins Coaching methodes en om mensen te coachen. Zodat ze weer in de kracht van hun schepping komen doormiddel van creativiteit coaching retreats.

Als je interesse hebt en graag erbij wilt zijn tijdens dit weekend neem aub. contact op met Sam via : sam@samsculture.nl 

Sam neemt dan persoonlijk met je contact op om een belafspraak te maken en later een intake via video bellen. 

Kijk ook op de site: www.samsculture.nl  

Hallo Broeders & Zusters

Hoe is het met je?
Ik wil jullie laten weten dat we in het laatste weekend van 23/24/25 juni groepsceremonies gaan voorzien. Ik wil je uitnodigen om deel te nemen aan onze Aya-weekendceremonies en samen het leven te vieren.

De kosten:
Weekendceremonies
1 ceremonie 300,-
2 ceremonies 500,-

Weekendprogramma: 

Vrijdag: Ceremonie
• Voor de plechtigheid wordt u vrijdag 17:00/18:00 verwacht.
• Ben je wat later dan is dat geen probleem, maar laat het ons weten.
• Introductie in groep, persoonlijke intake en voorbereiding ceremonie.
• De ceremonie begint rond 21.00 uur en duurt ongeveer 4 tot 5 uur.
• Na de ceremonie hebben we een licht diner klaar staan en daarna gaan we slapen.
Zaterdag: Ceremonie
• ’s Ochtends ontbijten we rond 10.00 uur
• Daarna hebben we om 11:30 een sharing circle waar iedereen de gelegenheid krijgt om zijn of haar ervaringen van de ceremonie met de groep te delen.
• We lunchen tussen 15:00 en 16:00 uur
• De ceremonie begint rond 20.00 uur en duurt ongeveer 4 tot 5 uur.
• Na de ceremonie hebben we wat fruit en soep klaar staan en daarna gaan we slapen.
• ’s Ochtends ontbijten we
• Na afloop in de ochtend hebben we een sharing circle waar iedereen de gelegenheid krijgt om zijn of haar ervaringen van de ceremonie met de groep te delen.
• De volgende ochtend moeten we om 12.00 uur de locatie verlaten

• Beide ceremonies zijn inclusief overnachting, eten en drinken, live muziek, Sjamanistische healing sessies, prachtige natuur bij de accommodatie. Bovendien hebben we na elke ceremonie een deelkring met de groep.

• We verkopen ook onze eigen zelfgemaakte eau de cologne, wierook, sprays, rapé, sananga en andere remedies, handwerk, kunst, schilderijen, muziek, instrumenten die te koop zijn.

In de ochtend verzorgen wij een Mapacho Tabacco ceremonie of Rapé Initiatie Ceremonie. Op de zaterdag & zondag ochtend om 09:00.
als u geïnteresseerd bent in een van deze ceremonies, zijn de kosten € 80,- per persoon. U kunt de betaling contant meenemen.

Na de ceremonie in de ochtend kun je een persoonlijke reiniging ontvangen om je aura op te frissen. Bij deze reiniging werken we met natuurlijke parfums, tabak en een persoonlijk liedje, kosten €40,-.


ERG BELANGRIJK!!! WAT MEE TE BRENGEN:
Neem je matraslakens, deken & laken, kussen & laken, bidon, pyjama, tandenborstel, zeep, handdoek, extra kleding mee, fles water VERGEET DIT NIET MEE TE NEMEN!

Er is geen strikte dresscode, maar het is gebruikelijk om witte/lichte kleding te dragen. Zorg in ieder geval voor gemakkelijke kleding, want tijdens de ceremonie lig je lang op of in bed.
Voor de vrouwen die hun maancyclus hebben tijdens de ceremonie (uw menstruatie), neem alstublieft een sjaal of doek of iets dergelijks mee dat u om uw middel kunt binden en laat ons weten dat het uw tijd van de maand is. Hiervoor gelden speciale voorzorgsmaatregelen, omdat de energie die vrijkomt tijdens je cyclus van invloed kan zijn op de ceremonie.
We kijken erg uit naar deze ceremonie en we gaan er een mooie ervaring van maken. Heb je vragen of wil je het ceremonie weekend bijwonen, laat het ons dan weten en beantwoord deze mail.

Sam’ Culture

Wees van harte welkom!