Datum

17 feb 2023

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 15,- incl. koffie, thee en kleine gezonde versnapering

Rise and Shine – kennismaking met onze training voor nieuw bewustzijn

“Rise and Shine” jouw training voor innerlijke kracht om buiten-gewoon ( autonoom ) zijn 

Wat leven wij toch in een waanzinnig turbulente tijd! De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen roep bij steeds meer mensen onzekerheid op. Oude overtuigingen worden ter discussie gesteld, wat maakt dat mensen zich gefrustreerd en onveilig voelen. Velen zijn het vertrouwen in de toekomst kwijt geraakt, voelen zich oververmoeid of uitgeput. Ze zien geen einde aan de horizon en zijn hun perspectief kwijtgeraakt.

Dus de vraag is: Hoe blijven we mentaal gezond en emotioneel stabiel? Hoe blijven wij vertrouwen zonder te verharden naar onszelf of naar elkaar? Hoe komen wij helemaal in onze kracht en hoe houden we onze rug recht? En wat maakt eigenlijk dat wij dit zo moeilijk vinden? 

Deze tijd vraagt om nog meer bewustwording, om het uitstappen uit de oude wereld van oude overtuigingen en het integreren van het nieuwe bewustzijn. Bewust zijn in zelfliefde, zelfvertrouwen en assertiviteit, het uiten van je emoties en het leven van je zachtheid. Wanneer je deze thema’s niet wil of kan integreren kan het een ware lijdensweg worden.

In onze bewustzijnstraining “Rise and Shine” ga jij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Door nieuwe inzichten ontwikkel je nieuwe perspectieven en ervaar je weer rust en kalmte. Je komt in jouw eigen kracht te staan.

Deze kennismaking middag is interactief en oplossingsgericht vormgegeven. Laat je verrassen door creatieve oefeningen en opdrachten, mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en in een kleine groep, een cadeau voor jezelf!

En lijkt het chaos erbuiten nog zo groot, als je jouw binnenwereld opruimt is het buiten-gewoon goed. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze cursus gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.     

Jouw investering: € 15,- incl. koffie, thee en kleine gezonde versnapering,

als je de keuze maakt voor onze 5 daagse training wordt dit bedrag verrekend

Graag aanmelden door een mail te sturen naar info@zentire.nl , je ontvangt van ons een bevestiging, wees welkom