categorieën

Next Occurrence

Datum

01 feb 2023

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

€ 555,- incl. koffie, thee, lunch, tussendoortjes en cursusmateriaal

Rise and Shine – 5 daagse training voor nieuw bewust zijn

“Rise and Shine” jouw training voor innerlijke kracht om buiten-gewoon ( autonoom ) zijn 

Wat leven wij toch in een waanzinnig turbulente tijd! De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen roep bij steeds meer mensen onzekerheid op. Oude overtuigingen worden ter discussie gesteld, wat maakt dat mensen zich gefrustreerd en onveilig voelen. Velen zijn het vertrouwen in de toekomst kwijt geraakt, voelen zich oververmoeid of uitgeput. Ze zien geen einde aan de horizon en zijn hun perspectief kwijtgeraakt.

Dus de vraag is: Hoe blijven we mentaal gezond en emotioneel stabiel? Hoe blijven wij vertrouwen zonder te verharden naar onszelf of naar elkaar? Hoe komen wij helemaal in onze kracht en hoe houden we onze rug recht? En wat maakt eigenlijk dat wij dit zo moeilijk vinden? 

Deze tijd vraagt om nog meer bewustwording, om het uitstappen uit de 3D wereld en het integreren van het 5D bewustzijn. Bewust zijn in zelfliefde, zelfvertrouwen en assertiviteit, het uiten van je emoties en het leven van je zachtheid. Wanneer je deze thema’s niet wil of kan integreren kan het een ware lijdensweg worden.

In onze bewustzijnstraining “Rise and Shine” ga jij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Door nieuwe inzichten ontwikkel je nieuwe perspectieven en ervaar je weer rust en kalmte. Je komt in jouw eigen kracht te staan.

Elk van de 5 dagdelen staat in het teken van een van de 5 elementen vuur, aarde, metaal, water en hout, die de basis vormen van onze natuurwetten. De natuurwetten gelden voor ons allemaal en als we die integreren in ons leven zijn we in balans.

De hele training is interactief en oplossingsgericht vormgegeven. Laat je verrassen door creatieve oefeningen en opdrachten, mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en in een kleine groep, een cadeau voor jezelf!

En lijkt het chaos erbuiten nog zo groot, als je jouw binnenwereld opruimt is het buiten-gewoon goed. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze cursus gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.       _______________________________________________________________________________________________________________

Eerste dag – Ken jezelf! Element vuur! Inventarisatie:  Wat zijn jouw dromen en doelen? En wat zijn jouw belangrijkste talenten, karaktereigenschappen en gaven? Wat is jouw passie of hartenwens? Hoe kom je van wens naar werkelijkheid, of welke uitdagingen en valkuilen zitten ertussen? Wij gaan aan de slag met de Nine Star Ki astrologie voor meer zelfinzicht en maken contact met je innerlijke wijsheid en jouw persoonlijke hartenergie.

Tweede dag – Ken jouw gezondheid!  Element aarde! Wat is de oorsprong van ziekte en gezondheid? Wat heeft jouw denken en voelen met jouw gezondheid te maken? Wat is de rol van moeder aarde? Wat is de schuman resonantie en hoe kan die jou helpen aan een betere gezondheid? Wij harmoniseren  de chakra’s en verhogen je eigen frequentie van 3D naar 5D. Er wordt de verbinding hersteld met moeder aarde en vader kosmos. Je leert jouw zelf genezend vermogen te activeren en jouw DNA en cellen te regenereren.

Derde dag – Ken de kracht van je gedachten!  Element metaal! Jouw gedachten worden dingen! Waar komen jouw gedachten vandaan? Wat denk je bewust en onbewust over jezelf, over anderen en over jouw levensomstandigheden? Hoe kun je je gedachten sturen , dat ze jouw helpen in plaats van tegenwerken? Leer over de weg van het manifesteren. Je leert contact maken met jouw gids en jouw spirituele team, met jouw intuïtie en jouw innerlijke stem. Je leert vertrouwen in innerlijke beelden en impulsen te erkennen.

Vierde dag – Weet wat je voelt! Element water! Hoe maak je contact met je emotioneel lichaam? Hoe kun je constructief omgaan met je emoties en gevoelens? Hoe transformeer je angst, pijn, schuld, schaam en co in liefde en vertrouwen?  Leer over de spiegelwetten als oplossing bij irritatie, problemen of conflicten en over de wet van Masaro Emoto.  Maak contact met jouw unieke zielenpad, door voelen leren vertrouwen. Laat je verrassen door het ongeluk is geluk verhaal.

Vijfde dag – Omgeving en synthese, zo binnen zo buiten! Element hout! Rommel om jouw heen geeft rommel in je hoofd. En als je binnen opruimt is het buiten-gewoon goed. Wat is jouw verbinding en relatie met de buitenwereld? Hoe vind je innerlijke rust en vrede als er buiten chaos heerst? Ervaar de kracht van een gezonde leefomgeving en het wezen van de natuur. Wat zijn de wetmatigheden van het leven en hoe pas je die moeiteloos toe? Maak hartcontact met jouw omgeving, de mensen, de situaties en alles om jou heen. Leer communiceren vanuit je hart.

De hele training gaan we samen interactief, creatief en oplossingsgericht vormgeven. Laat je verrassen door lichaamsgerichte en creatieve oefeningen en opdrachten, mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en in een kleine groep.

De basis training wordt 5 x gegeven op een vrijdag hier in Zentire: 

Op vrijdag 3, 17, 31 maart, 14 en 28 april van 10:00 uur tot 16:30 uur 

De kosten zijn: 555,- € incl. koffie, thee, lunch en alle tussendoortjes, incl. cursusmateriaal en persoonlijk Nine Star Ki horoscoop, incl. gratis gebruik van onze Schumann Frequentie healingsplatte tijdens jouw verblijf                  

De training wordt gegeven door Britta Wartenberg, transformatie therapeut na Robert Betz, Feng Shui en Nine Star Ki consulent, Schumann resonantie trainer, gediplomeerd docent en eigenares van Zentire. Met veel enthousiasme en liefde voor mensen heeft  Britta deze training na jarenlange ervaringen zelf ontworpen en streeft ze met hart en ziel erna dat iedereen heling en bewustwording gaat bereiken.

aanmelden graag via info@zentire.nl of 06 – 21 620 138 

Wees welkom!