categorieën

Datum

07 apr 2024

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

een dag 88 € incl. koffie, thee, lunch, tussendoortjes en cursusmateriaal

Rise and Shine – Next Level Life Design

Een 5 daagse training voor het creëren van je beste leven 

Op zaterdag 2, 9 en 23 maart, zondag 7 april, zaterdag 27 april van 10:00 uur tot 16:30 uur 

De eerste training in Nederland welke gebaseerd is op de leer van Prof. Dr. Grigory Grabovoy, de leer over de scheppingskracht van de mens via de geest, met als doel alle vormen van ziektes en conflicten in jezelf en daarmee in de wereld voor altijd te verbannen van deze planeet.

7 april: Deze vierde dag staat helemaal in het teken van het element water. Water staat voor emoties, voelen, bespiegelen, heldere intuïtie en diep kunnen doorgronden. 

Hoe maak je contact met je gevoelslichaam, met je innerlijke natuur? Hoe kun je constructief omgaan met je emoties en gevoelens? Hoe transformeer je angst, pijn, schuld, schaam en co in liefde en vertrouwen?  Wat zijn de spiegelwetten en hoe kun je die gebruiken om irritatie, problemen of conflicten te transformeren in kracht? Maak contact met jouw unieke zielenpad en kom terug in het oervertrouwen.

Je mag gratis gebruik maken van onze Schumann platte, zodat je meteen aan eigen lijf de werking van frequenties kunt ervaren. 

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar uit te wisselen. Want samen delen is samen helen, juist zo belangrijk voor ons allemaal in deze tijd van grote transformatie.

Je bent van harte welkom om aan deze eendaagse deel te nemen, ook is het aangeraden om alle 5 elementen dagen te gaan volgen.

Een dag: 88 € complete verzorging, incl. lunch, koffie, thee, gevitaliseerd water, tussendoortjes en cursusmateriaal 

5 daagse: 440 € complete verzorging, incl. lunch, koffie, thee, gevitaliseerd water, tussendoortjes, cursusmateriaal en persoonlijk elementen horoscoop 

Wat leven wij toch in een waanzinnig turbulente tijd! De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen, is de weg van ontzettend grote veranderingen, de weg van de volledige transformatie van onze wereld op alle niveaus van onze samenleving. En alle positieve veranderingen in deze wereld beginnen bij jou!

“Rise and Shine” is er voor mensen die voelen dat ze iets willen en kunnen bijdragen aan de veranderingen, maar het (nog) niet durven. Voor mensen die hun talenten aan de wereld willen geven, maar deze (nog) niet laten zien. Voor mensen die willen spreken, maar het (nog) niet durven te zeggen. Voor mensen die diep van binnen hun kracht voelen, maar deze (nog) niet volledig hebben kunnen bevrijden. De tijd is nu!

Als jij ook (nog) met vragen loopt zoals: Wie ben ik? Waarvoor ben ik op aarde? Wat is er nu echt aan de hand in de wereld? Wat is mijn missie? Hoe creëer ik mijn eigen realiteit, mijn ideale levensomstandigheden en beste gezondheid? Dan is deze 5 daagse training voor jou! Graag willen we je aanmoedigen om je ogen te openen en je begeleiden om volledig je eigen potentieel te leven.

____________________________________________________________________________________________________

Deze 5 intensieve dagen zijn interactief en oplossingsgericht vormgegeven. Jij gaat concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Door nieuwe inzichten ontwikkel je nieuwe perspectieven en ervaar je weer rust en kalmte. Je komt in jouw eigen kracht te staan. Laat je verrassen door creatieve oefeningen en opdrachten, mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en in een kleine groep, een cadeau voor jezelf!

Elk van de 5 dagen staat in het teken van een van de 5 elementen vuur, aarde, metaal, water en hout, die de basis vormen van onze natuurwetten. De natuurwetten gelden voor ons allemaal en als we die integreren in ons leven zijn we in balans.

En lijkt het chaos erbuiten nog zo groot, als je jouw binnenwereld opruimt is het buiten-gewoon goed. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze training gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.       ____________________________________________________________________________________________________

Eerste dag – Ken jezelf! Element vuur! Inventarisatie:  Wat zijn jouw dromen en doelen? En wat zijn jouw belangrijkste talenten, karaktereigenschappen en gaven? Wat is jouw passie of hartenwens? Waarom ben je hier op aarde? Hoe kom je van wens naar werkelijkheid en welke uitdagingen en valkuilen zitten ertussen? Wij gaan aan de slag met een “inner bron activatie” zodat je weer contact kunt maken met je innerlijke wijsheid en jouw persoonlijke hartenergie.

Tweede dag – Ken jouw gezondheid!  Element aarde! Wat is de oorsprong van ziekte en gezondheid? Wat heeft jouw denken en voelen met jouw gezondheid te maken? Wat is de rol van moeder aarde? Wat is de schuman resonantie en hoe kan die jou helpen aan een betere gezondheid? Hoe kun je je eigen frequentie verhogen en in jouw kracht blijven staan? Er wordt de verbinding hersteld met moeder aarde en vader kosmos. Je leert jouw zelf genezend vermogen te activeren en jouw DNA en cellen te regenereren.

Derde dag – Ken de kracht van je gedachten!  Element metaal! Jouw gedachten worden dingen! Waar komen jouw gedachten vandaan? Wat denk je bewust en onbewust over jezelf, over anderen en over jouw levensomstandigheden? Hoe kun je je gedachten sturen zodat ze jouw helpen in plaats van tegenwerken? Leer over de weg van het manifesteren. Je leert contact maken met jouw gids en jouw spirituele team, met jouw intuïtie en jouw innerlijke stem. Je leert vertrouwen in innerlijke beelden en  impulsen omzetten in actie.

Vierde dag – Weet wat je voelt! Element water! Hoe maak je contact met je gevoelslichaam, met je innerlijke natuur? Hoe kun je constructief omgaan met je emoties en gevoelens? Hoe transformeer je angst, pijn, schuld, schaam en co in liefde en vertrouwen?  Wat zijn de spiegelwetten en hoe kun je die gebruiken om irritatie, problemen of conflicten te transformeren in kracht? Maak contact met jouw unieke zielenpad door weer te voelen en te vertrouwen.

Vijfde dag – Omgeving en synthese, zo binnen zo buiten! Element hout! Rommel om jouw heen geeft rommel in je hoofd. En als je binnen opruimt is het buiten-gewoon goed. Wat is jouw verbinding en relatie met de buitenwereld? Hoe vind je innerlijke rust en vrede als er buiten chaos heerst? Ervaar de kracht van een gezonde leefomgeving en het wezen van de natuur. Wat zijn de wetmatigheden van het leven en hoe pas je die moeiteloos toe? Maak hartcontact met jouw omgeving, de mensen, de situaties en alles om jou heen. Ervaar wat communiceren vanuit je hart kan betekenen voor jouw omgeving en welke kracht er vrij kan komen door het tonen van je eigen kwetsbaarheid.

_________________________________________________________________________________________

Wanneer:

Op zaterdag 2, 9 en 23 maart, zondag 7 april ( in overleg ) zaterdag 27 april van 10:00 uur tot 16:30 uur 

De kosten zijn: 440,- € incl. koffie, thee, maaltijdsoep bij de lunch en alle tussendoortjes, incl. cursusmateriaal en gratis gebruik van onze Schumann Frequentie healingsplatte tijdens jouw verblijf 

Ook incl. online begeleiding in de weken tussen de fysieke ontmoetingen. Dit om met elkaar in contact te blijven, de motivatie erin te houden om de oefeningen te blijven doen, te horen hoe het gaat met iedereen en elkaar te helpen waar nodig.                 

De training wordt gegeven door Britta Wartenberg, transformatie therapeut na Robert Betz, Feng Shui en Nine Star Ki consulent, Schumann resonantie trainer, gediplomeerd docent en eigenares van Zentire. Met veel enthousiasme en liefde voor mensen heeft  Britta deze training na jarenlange ervaringen zelf ontworpen en streeft ze met hart en ziel erna dat iedereen heling en bewustwording gaat bereiken.

aanmelden graag via info@zentire.nl of 06 – 21 620 138 

Rise and Shine! It’s time to shine! Now! Wees welkom!