categorieën

Datum

09 okt 2020

Tijd

3:00 pm - 3:00 pm

Kosten

€ 475,- incl. overnachting, eten etc..

Rouwretraite – weekeind

Op krachten komen na verlies van een dierbare als gevolg van zelfdoding.
Astrid van VugtMet veel plezier organiseert de Rogier Hulst Foundation een rouwretraite voor lotgenoten die een dierbare hebben verloren aan zelfdoding. Wij geven Lotgenoten de mogelijkheid om op krachten te komen en energie op te doen. Samen te delen, samen te helen en levensvreugde te (her)vinden – ondanks het grote verlies. Dit doen we in de mooie en  inspirerende omgeving van Zentire in Limburg. Daar heb je een eigen kamer en in en rondom het gebouw zijn genoeg andere plekken waar je je terug kunt trekken. Voor ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd. In de prachtige landelijke omgeving van Zentire is er volop gelegenheid om te wandelen en of rustig te zitten.
Voor maximaal 10 deelnemers bieden wij een programma aan dat je leert leven met verlies:
  • Een gebalanceerd dagritme (ontspanning/inspanning);
  • Een inspirerend aanbod van bezigheden  zodat de deelnemers met hernieuwde energie en een stukje lichter, weer naar huis terugkeren;
  • Handreikingen om het verdriet van het verlies te kunnen hanteren.
De retraite bestaat uit 3 dagen. Op vrijdag 9 oktober vanaf 15:00 uur kom je aan en zondag rond 15.00 uur sluiten we de retraite af. Jullie begeleiders van het weekend: Astrid van Vugt, Sandra Rodenburg en Edith Camps. Onze gastvrouw van Zentire: Britta Spreeuwenberg.
Prijs: De prijs voor 3 dagen all-inclusive verblijf en begeleiding is € 475 met na afloop als bonus een Digitale E-Learning ter waarde van € 97 en de mogelijkheid tot deelname aan 2 Online Lotgenotencontacten.

SCHRIJF JE IN!   

Na inschrijving voor de retraite maken we graag kennis met je door middel van telefonisch contact.
Daarna kun je als je deel wilt nemen je inschrijving definitief maken.