Zentire

locaties

Zentire
Horst aan de Maas
categorieën

Datum

25 aug 2024

Tijd

Cursus van meerdere dagen
08:00 - 08:00

Kosten

basisprijs € 645,00 €  incl ontbijt, lunch & diner

Salsa Zing Vakantie Week

EL Coro con Combo week met Leticia Bal 

25-08 tot 31-08 2024 te Zentire in Meterik Limburg

basisprijs € 645 incl. ontbijt, lunch & diner

Doorgewinterde latin-bandleider Leticia Bal heeft, na 6 jaar een zomer-salsa-koor-week te hebben gedaan en na 27 jaar  bandleiderschap, zowel voor amateurs (o.a. op de Muziekschool Amsterdam) als in het professionele circuit (o.a. haar eigen salsaband Leticia Y Su Rumbadama) zin in iets nieuws voor de komende zomer. EL CORO CON COMBO
Geen salsa? Zeker wel salsa! Geen koor meer? Wel degelijk salsakoor! Maar dit keer zal het koor in een volledige salsaband ‘ingebed worden’. Je zingt en speelt dus met begeleiding van piano, bas, percussie, blazers en zelfs strijkers.
Voor de instrumentalisten is noten lezen en enige ervaring in het genre (salsa) een voorwaarde, voor de koorleden niet persé, maar lezen is wel een pré.

Leticia Bal is al meer dan 35 jaar actief op de podia in Nederland en ver daarbuiten. Na haar opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij Latin Percussie en Latin Piano studeerde, doceerde zij jarenlang aan de Muziekschool Amsterdam, waar haar 6 latin ensembles, waaronder EL CORO, regelmatig in de prijzen vielen bij muziek-concoursen. Daarnaast is Leticia sinds 1996 bandleider, percussionist, coro zangeres en arrangeur van haar eigen salsa orkest LETICIA Y SU RUMBADAMA. Zij leidt sinds 2014, EL CORO een wekelijks terugkerend salsa feestje in Amsterdam.

De Prijs is incl. ontbijt, lunch, diner, workshops, repetities en eindoptreden. Prijs is excl. vervoer, maar bij voldoende interesse kan carpool worden geregeld.  Reserveren van een tweepersoonskamer of privékamer is mogelijk op basis van € 35,- pp per nacht. Lakenpakket is beschikbaar voor € 10.

Kamperen kan voor € 10,- per nacht

De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen tussen de bedrijven door.

Doe je mee? Of wil je eerst meer info?

Voor inhoudelijke info mail: info@rumbadama.nl, 

Graag met telefoonnummer en in het kort je muzikale – en eventuele zang-ervaring. Noten lezen is geen must maar wel handig. Affiniteit met latin muziek en een redelijke ritmiek is wel nodig. Na ontvangst van je email neemt Leticia contact met je op en in overleg kan er besloten worden tot een kleine auditie.

Voor organisatorische info mail: cultinational@gmail.com 

 inschrijven graag hier: https://www.cultinational.com/INSCHRIJF-FORMULIER/