categorieën

Datum

01 sep 2021

Tijd

10:30 am - 5:00 pm

Kosten

222,00 € incl. koffie, thee, fris, gezonde versnapering, tweede persoon 25% korting

Schumann Frequentie & Healing Weekeind

Schumann Frequentie & Healing Weekend – 2 en 3 oktober

YESSS we gaan onze krachten bundelen: Rob & Dymph van Selfcreation en Britta van Zentire

Wat veel mensen vandaag de dag nodig hebben is ruimte voor zichzelf, samen zijn met gelijkgestemden en veiligheid. Deze weekend Retraites zijn voor mensen die houden van spiritualiteit, tot rust willen komen en gelijkgestemden willen ontmoeten in deze bijzondere turbulente tijd.

Er gebeurt tegenwoordig zoveel om ons heen, dat we onderschatten wat de impact is, zeker na een onrustige periode. Speciaal voor jou hebben we daarom een mini vakantie ontwikkeld, een weekend retraite helemaal voor JOU! Omdat je het waard bent om echt even tijd voor jezelf te hebben. We begeleiden jou liefdevol naar de beste versie van jezelf!

Vanuit het veilige Zentire nest, een prachtige locatie midden in de natuur, geheel Feng Shui, werken wij samen aan innerlijke vrijheid en wijsheid (ipv aan controle & angst) met een heel besmettelijk helend medicijn: Frequenties

Tijdens onze 2 dagprogramma’s begeleiden we jou dit weekend liefdevol en sta jij helemaal centraal. Een magische combinatie van lezingen over Schumann frequentie, kennis over de nieuwe aarde, persoonlijke sessies op het Schumann 3D systeem, meditatie om het zelfgenezend vermogen te activeren, rituelen, healing drum, krachtige tools om je eigen frequentie te verhogen, persoonlijke Feng Shui element voor meer zelfkennis, lichaamsoefeningen en beweging om verbindingen te leggen met elkaar en met de heelheid in jou. Healing moves, words & sound

Wanneer: zaterdag 2 en zondag 3 oktober van 10:30 uur tot 17:00 uur

Jouw investering in ons weekend is 222 € per persoon incl. koffie, thee, fris en gezonde versnapering. Of kom gezellig met z’n tweeën en ontvang voor de 2de persoon een korting van 25 %. Jullie betalen dan samen 388 € en kunnen heerlijk met elkaar helen, ervaringen delen, genieten en samen zijn.

Schriftelijk opgeven voor 27 september via mail aan info@zentire.nl.

Er is beperkte mogelijkheid tot overnachten bij Zentire. Je kunt een knusse en gezellige kamer huren in onze Pipo of in ons chalet, of je kunt komen kamperen op het prachtige veld.

Meer info over ons wie zijn wij, lees je bij: https://zentire.nl/britta-wartenberg-spreeuwenberg/ en  https://www.selfcreation.nl/team-selfcreation/.

Je voelt vanzelf wel of je erbij wilt zijn en bij vragen, neem gerust contact op!

meer info en aanmelden via info@zentire.nl