categorieën

Datum

06 mrt 2023

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€ 20,- incl. koffie, thee en kleine gezonde versnapering

Schumann Resonantie en Buitenaards Contact

Lezing met Anton Teuben – maandag 6 maart van 14:00 tot 16:30 uur

Anton Teuben is de oprichter van het Schumann Instituut Nederland, wat universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustwording deelt om bij te dragen aan de ontwaking van de mensheid en het creëren van een nieuw veld van bewustzijn.

De Schumann Resonantie staat ook wel bekend als de hartslag van moeder aarde die zich regelmatig met hoge pieken laat zien. Maar wat betekent dit nu eigenlijk allemaal en hoe kunnen we hiermee omgaan? Hoe kunnen we de Schumann Resonantie gebruiken om ons zelfhelend vermogen te activeren? Met welke ascentieverschijnselen worden we geconfronteerd in deze tijd als er weer hoge pieken zijn?

En hoe zit het nou precies met buitenaards leven? Anton Teuben is al meer dan 30 jaar een ufo meldpunt voor Nederland en weet veel over buitenaards leven en wat ermee te maken heeft en deelt graag deze informatie met jou.

Jouw investering 20,00 € incl. koffie, thee en iets lekkers 

Voor de lezing graag aanmelden via een mail te sturen naar info@zentire.nl

Je ontvangt van ons een bevestiging, wees welkomann Instituut Nederland deelt universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustzijn bestemd voor de gehele mensheid en biedt ter ondersteuning cursussen, presentaties, evenementen en coaching op dit gebied. Zo dragen we bij aan het ontwaken van de mensheid en creëren we een nieuw veld van bewustzijn