categorieën

Next Occurrence

Datum

18 sep 2023

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

basisprijs € 450,00 €  incl ontbijt, lunch & diner

4 daagse training Schumann Resonantie en Buitenaards Contact

4 daagse training met AntonTeuben – maandag 18 t/m donderdag 21 september 

Anton Teuben is de oprichter van het Schumann Instituut Nederland, wat universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustwording deelt om bij te dragen aan de ontwaking van de mensheid en het creëren van een nieuw veld van bewustzijn.

De Schumann Resonantie staat ook wel bekend als de hartslag van moeder aarde die zich regelmatig met hoge pieken laat zien. Maar wat betekent dit nu eigenlijk allemaal en hoe kunnen we hiermee omgaan? Hoe kunnen we de Schumann Resonantie gebruiken om ons zelfhelend vermogen te activeren? Met welke ascentieverschijnselen worden we geconfronteerd in deze tijd als er weer hoge pieken zijn?

En hoe zit het nou precies met buitenaards leven? Anton Teuben is al meer dan 30 jaar een ufo meldpunt voor Nederland en weet veel over buitenaards leven en wat ermee te maken heeft en deelt graag deze informatie met jou.

Programma:

DAG 1 MORGEN: Contact maken met jezelf en SR energie,  MIDDAG: Contact maken met de Aarde 

 

DAG 2  MORGEN: Water en contact maken met het grid of Eco-systeem, MIDDAG: Verankering SR met kern aarde en zon en universum

 

DAG 3 MORGEN: Opruimen van blokkades en wat zegt je gevoel als je je verbind met je blokkades, pijn en psychische en fysieke ongemakken. Alle oplossingen zitten in je zelf.  MIDDAG: De nieuwe mogelijkheden van de 5de dimensie en als beings of frequentie verder onderzoeken, ontdekken en verankeren.

 

DAG 4  MORGEN: Het universum en contact met de hoogste frequentie van de bron oftewel allesomvattende liefde. Met alles          verbonden zijn! MIDDAG: Wat kan je nog meer als je weer de verbinding met de bron hebt gevonden en weer volledig weet wie je bent. De grootste evolutiesprong van homo sapiens naar homo galacticus.

 

Samen maken we hier een mooie universele ervaring van.

The universe is magic and love is the key!

In liefde verbindend,

Anton

 

Jouw investering: basisprijs 450,00 € incl. ontbijt, lunch en diner

Overnachtingen: tweepersoonskamer 25,00 € p.p.p.n., privékamer 35,00 € p.p.p.n., Een lakenpakket is beschikbaar voor 10,00 € of zelf meenemen. Kamperen 10,00 € p.p.p.n.

Graag aanmelden via info@zentire.nl

Je ontvangt van ons een bevestiging, wees welkom m Instituut Nederland deelt universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustzijn bestemd voor de gehele mensheid en biedt ter ondersteuning cursussen, presentaties, evenementen en coaching op dit gebied. Zo dragen we bij aan het ontwaken van de mensheid en creëren we een nieuw veld van bewustzijn