categorieën

Datum

19 mei 2022

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

10,00 € incl. koffie, thee, water en een gezonde versnapering

Schumann Resonantie Kennismaking – en verbindingsavond

Schumann resonantie verbindingsavond – op donderdag 19 mei van 19:30 uur tot 22:00 uur 

Als ambassadeur en trainingslocatie van het Schumann Instituut Nederland zien wij steeds meer, dat er ontzettend veel behoefte is aan verbinding en uitwisseling bij mensen die de Schumann training hebben gevolgd.

Graag willen we je bij deze uitnodigen om deel te nemen aan onze Schumann resonantie verbindingsavond. Op deze avond zijn niet alleen mensen welkom die de cursus af hebben gerond. Ook als je de Schumann resonantie een warm hart toedraagt of als je meer te weten wilt komen over deze krachtige levensenergie, hoe je ermee contact kunt maken en wat deze voor jouw welzijn kan betekenen, ben je van harte welkom. 

Na een kleine introductie over de Schumann frequentie gaan samen aan de slag met een oefening om deze prachtige levensenergie weer goed te integreren in jouw systeem. Wij delen met jou de nieuwste ontwikkelingen en updates en werken met helende frequenties en genezende muziek.

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar uit te wisselen. Want samen delen is samen helen, juist zo belangrijk voor ons allemaal in deze tijd van grote transformatie.

Voor deze avond graag aanmelden door ons een mailtje te sturen: info@zentire.nl 

Als je meer informatie wenst over de Schumann frequentie kijk gerust alvast op: https://zentire.nl/evenementen/cursus-schumann-resonantie-2/?occurrence=2022-06-11 

Begin 19:30 uur , inloop vanaf 19:00 uur

Bijdrage: 10,00 € incl. koffie, thee, water en een gezonde versnapering

Je bent van harte welkom

Britta van Zentire