categorieën

Datum

29 mrt 2023

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

15,00 € incl. koffie, thee, water en een gezonde versnapering

Schumann Frequentie Kennismaking – en verdiepingsworkshop

Schumann resonantie workshop  – op woensdag 29 maart van 14:00 uur tot 16:30 uur 

Als ambassadeur en trainingslocatie van het Schumann Instituut Nederland zien wij de kennis over de Schumann frequentie ontzettend groeien bij de mensen. Er komen steeds meer vragen, vooral over het toepassen van deze prachtige levensenergie in ons dagelijks leven.

Graag willen we je bij deze uitnodigen om deel te nemen aan onze Schumann frequentie kennismakings- en verdiepingsworkshop. Op deze middag zijn niet alleen mensen welkom die de cursus af hebben gerond. Ook als je de Schumann resonantie een warm hart toedraagt of als je meer te weten wilt komen over deze krachtige levensenergie, hoe je ermee contact kunt maken en wat deze voor jouw welzijn kan betekenen, ben je van harte welkom. 

Na een kleine introductie over de Schumann frequentie gaan samen aan de slag met een oefening om deze prachtige levensenergie weer goed te integreren in jouw systeem. Wij delen met jou de nieuwste ontwikkelingen en updates en werken met helende frequenties en genezende muziek.

Je mag gratis gebruik maken van onze Schumann platte, zodat je meteen aan eigen lijf de werking van frequenties kunt ervaren. 

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar uit te wisselen. Want samen delen is samen helen, juist zo belangrijk voor ons allemaal in deze tijd van grote transformatie.

Voor deze middag graag aanmelden door ons een mailtje te sturen: info@zentire.nl 

Begin 14:00 uur , inloop vanaf 13:30 uur

Bijdrage: 15,00 € incl. koffie, thee, water en een gezonde versnapering

Je bent van harte welkom

Britta van Zentire