Datum

12 nov 2022

Tijd

10:30 - 17:00

Kosten

150,00 € incl. koffie, thee, gezonde versnapering en gebruik schumann platte

Schumann Resonantie weekend retraite

Schuman Resonantie –  voor zelfhealing en bewustzijnsverruiming 

Locatie: Zentire – ruimte voor groei, 5964 PA Meterik/ Horst aan de maas, Americaanseweg 107 D

op 12 en 13 november van 10:30 uur tot 17:00 uur 

Wat leven wij toch in een waanzinnig turbulente tijd! De weg die we op dit moment als mensheid bewandelen roep bij steeds meer mensen onzekerheid op. Oude overtuigingen worden ter discussie gesteld, wat maakt dat mensen zich gefrustreerd en onveilig voelen. Velen zijn het vertrouwen in de toekomst kwijt geraakt, voelen zich oververmoeid of uitgeput. Ze zien geen einde aan de horizon en zijn hun perspectief kwijtgeraakt.

Dus de vraag is: Hoe blijven we mentaal gezond en emotioneel stabiel? Hoe blijven wij vertrouwen in onszelf of in elkaar? Hoe komen wij helemaal in onze kracht, in rust en vertrouwen en hoe houden we onze rug recht? 

Deze tijd vraagt om nog meer bewustwording, om het uitstappen uit de 3D wereld en het integreren van het 5D bewustzijn. Bewust zijn in zelfliefde, zelfvertrouwen en assertiviteit, het uiten van je emoties en het leven van je zachtheid. Wanneer je deze thema’s niet wil of kan integreren kan het een ware lijdensweg worden.

Tijdens ons retraite weekend krijg je alle achtergrondinformatie en uitleg, en leer je de Schumann Resonantie te integreren in je systeem, net zoals wordt gegeven in een Schumann resonantie cursus weekend. Je ontvangt je een schat aan waardevolle tools en informatie om:

– jouw zelf genezend vermogen te activeren

– je te beschermen tegen straling en andere ongewenste frequenties

– je cellen te activeren en je DNA te restaureren

– blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te creëren

– je rechter- en linkerhersenhelft met elkaar te verbinden

– je bewustzijn te verruimen door baanbrekende nieuwe inzichten over de wereld waar we in leven

Ons weekend wordt heel interactief en oplossingsgericht vormgegeven. Laat je verrassen door creatieve oefeningen en opdrachten. Wij werken met ons innerlijk bewustzijn, activeren oude kennis die is opgeslagen in onze DNA. Dat in afwisseling met mooie meditaties en helende muziek. Dit alles in een veilige omgeving en midden in de natuur, een cadeau voor jezelf!

Zo ga jij concrete stappen zetten richting een nieuwe kijk over jezelf en de wereld om jou heen. Door nieuwe inzichten ontwikkel je nieuwe perspectieven en ervaar je weer rust en kalmte. Je komt in jouw eigen kracht te staan.

Neem nu het besluit om de kapitein te worden over je leven en meld je aan voor onze cursus. Jij bent de schepper van je eigen realiteit, de kapitein van jouw levenslot, de master van jouw ziel! In deze cursus gaan we samen jouw creatiekrachten tot leven wekken, zodat je dat leven kunt leiden dat jij wenst.

Tijdens jouw hele verblijf kun je gratis gebruik maken van onze Schumann 3D frequentie platte. Je hoort alles over de werking van de platte en kunt met alle vragen bij ons terecht. Dit is een prachtige ondersteuning van het innerlijk bewustzijnswerk met de Schumann frequentie. Zo kunnen wij samen een mooi en vooral genezend weekend neerzetten. Ik heb er super veel zin in.

De prijs is 150,- € voor twee dagen, zorg aub. zelf voor je eigen lunch

Overnachting in pipowagen of chalet is mogelijk, zie https://zentire.nl/overnachtingen/ 

Trainer: Britta Wartenberg – Spreeuwenberg

Graag aanmelden door ons een bericht te sturen naar info@zentire.nl 

Wees welkom