categorieën

Datum

04 mrt 2023

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

€ 25,- incl. koffie, thee en kleine gezonde versnapering

Seksualiteit als wapen van maatschappelijke ontwrichting – met Désirée Röver

Désirée L. Röver, auteur, medisch research journalist, auteur, internetradio- & tv host is het meest bekend door haar onderzoek naar de werkelijkheid van vaccinatie. Van daaruit zag zij de cirkels in de vijver van bedrog en manipulatie door de heersende macht steeds breder worden… ….Alles heeft immers ten slotte met alles te maken!

Vanuit haar niet aflatende nieuwsgierigheid naar historie en achtergronden van de misstanden en regelrechte leugens die zij constateerde, deed zij op veel meer terreinen onderzoek. Daarbij viel het haar op dat, hoezeer de onderwerpen ook verschilden, de patronen van verwoesting en ontregeling steeds gelijkend zijn.

Seksualiteit wordt gebruikt als wapen van maatschappelijke ontwrichting.

De invoer van de zeer summier geteste anticonceptiepil (Organon, Lyndiol) luidde in Nederland in 1962 het tijdperk in van de “vrije seks”.

Hoe schadelijk die inmiddels geheel op hol geslagen ontwikkeling is voor individu en maatschappij, is vandaag de dag pijnlijk zichtbaar.

Seks, drugs en rock and roll’ is niets anders dan een kunstmatig gecreëerd social engineering project. Op basis van de door Rockefeller gefinancierde pseudo-wetenschap van de biseksuele sadomasochist Alfred Kinsey — via zijn boeken gepubliceerd in resp. 1948 en 1953 — wordt onze sacrale seksualiteit met al haar prachtige en subtiele natuurmechanismen voor de instandhouding van de menselijke soort planmatig ontheiligd, gemanipuleerd en gedegradeerd.

Voorbeelden hiervan zijn: de verplichte seksuele “opvoeding” op school voor kinderen vanaf nota bene 4 jaar; de porno-industrie; de alom aanwezige seksbeelden op TV, in films en advertenties; de homo-verering en homo-parades; de LGBT-hype en transgenderisme.

Wat zijn de gevolgen voor individu en maatschappij van al deze mis- en disinformatie en valse programmeringen? Wie zijn de daders van deze letterlijk mensonterende agenda, en wat kunnen wij doen ter verbetering en herstel?

Deze presentatie reist langs de vele verschillende, maar samenhangende aspecten van het verschil tussen seks en liefde… ….Een onderscheid dat nog maar weinigen werkelijk kennen.

En daaruit blijkt dat we medeverantwoordelijk zijn? Wat gaan we hieraan doen…….?

Reservering en Betaling:

Zaterdagmiddag: 4 maart 2023 om 13:00 uur

Inloop: 12:30 uur – Start: 13:00 uur – Eind: 17:00 uur

Maak: € 25,= p.p.  over op rekening IBAN: NL10 INGB 0004 4605 79 t.n.v. Desire & Give te Voorhout o.v.v. RöverSluitingsdatum woensdag 2 maart 2023.

  • Vervolgens stuurt u ons een email: info@delezing.nl . De organisatie bevestigt na ontvangst per email uw deelname aan deze bijzondere lezing

Parkeren – Gratis parkeerplaatsen aanwezig.