categorieën

Datum

15 sep 2022

Tijd

8:30 pm - 10:00 pm

Kosten

27,50 €

Soundhealing The Wanderer

The Wanderer – Soundhealing – Ceremony of the hart 

De kracht van The Wanderer zit in de klank en de emotie van de stem, de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat alles voelbaar wordt, met het gevaar dat de luisteraar een paar tijdloze minuten in wordt gezogen.

The Wanderer gaat over transformatie, menszijn, en het volgen van jouw hart en ziel. Kwetsbaar in woord en hoopvol in geluid. De liedjes worden omlijst door een dromerig geluid, zaadjes voor de ‘zoekende’ mens zoals hij zelf omschrijft, zaadjes die inmiddels een groot gehoor vinden binnen de steeds groeiende spirituele gemeenschap.

Met de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, en met inmiddels miljoenen streams op spotify, is The Wanderer een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wil raken en inspireren

Nadat we afgelopen jaar met ons muzikale medicijn naar alle hoeken van Nederland zijn gereden nodigen wij jullie nu uit om naar ons te komen!

Het is de tijd voor verbinding en die zullen we onder begeleiding van bezielende muziek gaan faciliteren. Een healing voor het hart. Dit zal geschieden op prachtige locaties waar wij in vrijheid met elkaar kunnen zijn. Vanuit ons menszijn omarmen wij deze tijd juist om onze kernwaarden en behoeften te bekrachtigen. We hoeven inmiddels dan ook niet meer uit te leggen waar we voor staan.

Een kloppend hart is dan ook het enige wat je mee hoeft te nemen.
Wij zorgen voor de rest! Tot dan!

Tickets: https://thewanderermusic.com