categorieën

Datum

05 mei 2024

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€ 20,- incl. koffie, thee en iets lekkers

Lezing: Angelo Meijers “Terugkeer naar de kern “

Hoe we tijdens de ontdekkingsreis van het leven onze thuisbasis van liefde verlaten, door pijnlijke processen heen onze schaduw ontmoeten, en na vele omzwervingen telkens weer onszelf hernieuwd terugvinden dichter bij de plek waar we ooit de reis zijn begonnen.

Een weg van zelf-afwijzing en zelf-amputatie naar innerlijke acceptatie en integratie van alles wat onze binnenwereld kleurt en heel maakt. Van beklemmende gehechtheid en behoeftigheid naar eigenwaarde en overgave wat ons vrij maakt van de ketenen in onze psyche. Van afhankelijkheid en eenzaamheid naar verbondenheid en zelf-verantwoordelijkheid wat ons in contact brengt met onze innerlijke kracht. Dwars door de pijn en verlatenheid in de donkerste steegjes van onze ziel, via de leiding van ons innerlijk weten, naar het gouden licht dat altijd in ons brandt. 

De reis van angst en schijnveiligheid in ons hoofd naar vertrouwen en trouw zijn aan ons hart. Van boosheid en weerstand tegen dat wat gebeurt naar vriendelijkheid en innerlijke vrede met al wat is. Van het aangeleerde zelf-beeld naar onze natuurlijke staat van Zijn, voorbij alle denkbeelden en emoties. Dwars door de beschermende lagen van het geconstrueerde ego, via de poort van ons spirituele hart, naar de bron van waaruit alles voorkomt. De terugkeer naar liefde, ons ware thuis…

 

Angelo Meijers is een spreker, schrijver en coach die mensen inspireert en hun eigen kracht en licht laat ervaren. Negen jaar geleden vertrok hij met zijn gezin naar Canada waar hij naast het schrijven van drie boeken, zijn lezingen en workshops ook als vrijwilliger leiding gaf aan een centrum voor daklozen.

Sinds het begin van de Corona crisis heeft Angelo zijn visie niet onder stoelen en banken geschoven en heeft hij inmiddels ook in Nederland een groot netwerk opgebouwd, waaronder zo’n 40 lichtcirkels in Nederland en België. Ook organiseert hij vele events waar hij als spreker probeert mensen te inspireren en mee te helpen bouwen aan een nieuwe, mooiere en vrijere wereld.

Begin 2021 kwam zijn laatste boek uit ‘niets is wat het lijkt’ waarin zijn visie op de huidige periode wordt weergegeven op een heldere, realistische doch ook vaak humoristische wijze. Een boek wat aanzet tot zelfreflectie, soms tot een traantje en soms tot een glimlach.

Vanmiddag gaan wij samen met Angelo in gesprek over deze turbulente tijd waarin wij leven. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen het maken van verbinding. 

Wanneer: zondag 5 mei van 14 tot 17 uur 

Kosten:  20,00 € incl. koffie, thee en kleine versnaperingen 

graag aanmelden via info@zentire.nl 

voel je welkom