categorieën

Datum

22 okt 2021

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

vrijwillige bijdrage voor koffie en thee

Community – Thema avond: Eenheid in jou

Op vrijdag 22 oktober van 19:30 uur tot 22:00 uur vind weer onze verbindingsavond “Licht in Zicht” plaats.

Licht in Zicht is inmiddels gegroeid naar een prachtige community van gelijkgestemden, met als visie “Samen delen is samen helen en waar mogelijk elkaar versterken”. Wij kijken oplossingsgericht en willen onze krachten gaan bundelen voor het bouwen van de nieuwe wereld.

Zoek je verbinding, een luisteren oor of wil je graag in gesprek met gelijkgestemden over de actuele gebeurtenissen in deze waanzinnige tijd? Of wil je gewoon komen luistern? Meld je gewoon aan via info@zentire.nl en doe met ons mee

Vandaag Thema avond: EENHEID IN JOU

De verdeeldheid die wij om ons heen waarnemen kan ons angs-tig, onzeker, machteloos, verdrietig en moedeloos maken. Waar gaat dit naar toe? Juist nu worden wij uitgedaagd en gevraagd om onze eigen bijdrage te geven. Wij hebben bewust gekozen voor deze incarnatie om nu hier te zijn! Hoe kunnen wij eraan bijdragen? Het begin ligt bij en in onszelf. Durf oprecht, zonder oordeel, naar jezelf te kijken. Waar ben ik niet in harmonie? Wat blokkeert mij? Wat verdeeld mij? Wat  be-perkt mij? Wat kan ik niet los laten?

De eerste stap tot verandering is bewustwording. Wij kunnen ons vrij maken van overtuigingen, conditioneringen en gehecht-heden, die ons niet meer dienen. Oude pijnen, schuldgevoelens, schaamte, wij mogen het allemaal los laten. Het zijn oude las-ten, die zoveel energie kosten en onze levenskwaliteit belem-meren.

De Isis Magic Healing Essences zijn een hele waardevolle onder-steuning bij jouw transformatieproces. Ze begeleiden jou stap voor stap op weg tot heelwording en het vrijmaken van jouw wezenskern. Ze helpen jou te realiseren wie jij in Essentie bent – een prachtig Goddelijk Wezen.

Thuis komen bij onszelf, stap voor stap heel en een worden, daarvoor zijn wij hier gekomen. Zo kunnen wij ook optimaal onze scheppingskracht manifesteren. Ieder van ons is hiervoor belangrijk met zijn talenten en mogelijkheden.

Jij bent van harte welkom op deze interactieve workshop.

Margarete  – Meer informatie vind je op mijn website: www.isismagichealingessences.nl  en  www,praktijkmargaretewuster.nl